ATP Trucks lanseaza TRUSTON in Romania

ATP Trucks Automobile, nou producator de autovehicule de transport rutier in Romania, anunta lansarea primul sau produs: TRUSTON.

TRUSTON, echipat in varianta de basculanta si betoniera, isi propune sa se impuna, in primul rand, pe piata romaneasca de vehicule comerciale de profil.

"TRUSTON: il definim ca un produs in care sa te increzi pentru afacerea ta. Puternic, robust, fiabil, simplu de manevrat, se transpune ca raspuns la nevoia de dezvoltare continua a ATP Group. Prin ATP Trucks Automobile, ATP Group ajunge la un nivel superior. Avem produsul finit propriu bazandu-ne pe o experienta integrata raportata la piata de automotive, reteaua de service-uri autorizate si cea de distributie auto", declara Mircea Cirt, CEO&President ATP Group.

"Prezenta noastra de peste 20 de ani pe piata de profil ne-a dat acces la o foarte buna cunoastere a dorintelor, nevoilor si exigentelor clientilor nostri. Credem ca TRUSTON se va impune pe piata romaneasca prin calitatile sale, dar si prin pozitionarea pretului competitiv. Capacitatea actuala de productie este de 360 camioane pe an," a mai adaugat domnul Cirt.

In versiunea Standard de echipare, TRUSTON vine cu: preinstalare camere, climatizare automata, volan multifunctional, Cruise Control, senzori ploaie-lumina, cumputer de bord, scaun pneumatic pentru sofer, volan imbracat in piele artificiala, cabina mare cu pat sofer, suspensie pneumatica la cabina, sistem electronic de control al franarii .

Gama de culori ce pot fi asigurate este una larga: rosu, portocaliu, verde, albastru, gri, alb, sanidine.

"In afacerea noastra avem acces la cei mai buni furnizori. Motoarele TRUSTON sunt Power by Weichai. Weichai este Numarul 1 mondial la vanzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc." mentioneaza Mircea Cirt, CEO&President ATP Group.
"Regula spune: cu cat coeficientul de elasticitate este mai mare, cu atat zona de stabilitate este mai mare. TRUSTON are zona de stabilitate mare. Cuplul maxim al acestui motor incepe de la 1.000 rotatii/minut asigurand o forta mare pe o perioada indelungata fara a suprasolicita motorul" declara ing. Mihai Ardelean, Director productie al ATP Trucks Automobile.

TRUSTON vine cu un motor puternic de 430 CP, 316 kW, cuplu maxim 2060 Nm . Cutia de viteze este ATP Truck – Fast, manuala, cu 16 trepte. Sistemul de suspensie prevede arcurile cu 11 foi pe fata si 13 foi pe spate. TRUSTON este asadar suficient de robust incat sa permita transportarea unor greutati cu 33% mai mari decat era posibil pana acum.

Din punct de vedere constructiv, sasiul este unul foarte rezistent fiind sustinut de doua profile in C puse unul intr-altul: unul de 7 mm si unul de 8 mm. Bena basculantei TRUSTON este confectionata din tabla Hardox de 8 mm a carei geometrie confera rezistenta sporita.
Betoniera TRUSTON are o capacitate standard de 10 mc, angrenata cu componente Eaton, respectiv Bonfiglioli si este fabricata si ea din tabla Hardox.

Cabina TRUSTON vine cu un confort la standarde inalte, fiind orientata spre nevoile soferului. Pentru ca soferul sa utilizeze basculanta la intregul sau potential, e important sa se simta confortabil. In dotarea standard, cabina integreaza asadar patul si scaunul pneumatic pentru sofer, suspensia pe perne de aer.

Designul tabloului de bord este unul modern si se remarca prin claritatea si simplitatea instrumentelor astfel ca navigarea pentru executarea sarcinilor de lucru primeaza. Sistemul de diagnosticare semnaleaza eventuale defectiuni astfel incat acestea sa poata fi remediate aplicat, direct pe problema indicata.

Unitatea de entertainment vine cu touchscreen, ecran color, conectivitate USB, card reader SD, Bluetooth integrat, player video si comenzi pe volan.

Rezistenta superioara a componentelor se traduce intr-o durabilitate sporita a ansamblului si costuri de mentenanta reduse. TRUSTON intra pe piata cu 2 ani garantie.

Evenimentul de lansare TRUSTON a avut loc in data de 28 August, in Baia Mare si a reunit peste 300 de participanti, presa, oficialitati, clienti si parteneri ATP Group. Primii trei clienti care au contractat deja noul produs, au putut testa in premiera autobasculantele TRUSTON. De altfel, toate cele 10 unitati, primele iesite de pe linia de productie, au putut fi vazute si testate de catre clientii interesati.

Despre ATP Group:

ATP Group reuneste firmele ATP Automotive – productie si distributie piese auto, ATP Motors – dealership auto si ATP Transit – transport rutier intern si international.
ATP Trucks Automobile este cea mai tanara afacere in cadrul ATP Group. Activitatea de baza este aceea de fabricare a autovehiculelor de transport rutier si persoane.

Cu mult curaj si cu o investitie majora, ATP Group a abordat acest segment de activitate in urma cu doi ani, cand ideea noului proiect a prins contur. La finalul lunii august 2019, cand proiectul insumeaza peste 15.000 de zile de lucru ale echipei de ingineri, sunt finalizate pe linia de asamblare primele 10 autospeciale. De Nota 10, "made in Maramures", autospecialele pot fi intalnite deja si in trafic!

ATP Group este un partener de incredere al transportatorilor, activand de aproape 25 de ani in domeniul auto ca furnizor de produse si apoi servicii pentru profesionistii din lumea transporturilor. Cu noua sa afacere, pozitia ATP Group se consolideaza pe piata auto din Romania si deschide mai departe perpectiva altor parteneriate.

Distributia TRUSTON in piata se va realiza prin ATP Motors , specializare soferi pentru reparatii simple, servicii de mentenanta si reparatii in centre autorizate, asistenta in service caroserie cu decontare directa a asigurarilor, servicii specializate de consultanta pentru vanzare, finantare si asigurari auto, garantie extinsa.

 

Detalii suplimentare puteti obtine la:

Alexandra Moldovan
Tel: 0731 818 097
E-mail: [email protected]

Femeia surprinsa de camerele video ca a furat bani dintr-un magazin, retinuta pentru 24 de ore
Citeste
tanar arestat preventiv
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.