EXCLUSIVITATE / SOC IN PSD: Primarul din Borsa, nasul presedintelui PSD Maramures, trece la PNL! (ACTUALIZARE)

Informatii de ultima ora ne-au parvenit de la Borsa. Primarul PSD al orasului, Sorin Ion Timis, va trece in cateva zile in tabara PNL-istilor. Sursele noastre spun ca una dintre cauzele plecarii din partid ar fi faptul ca Gabriel Zetea, nu ar fi dispus sa renunte la vechii "dinozauri" din PSD Maramures. Mai multi psd-isti ar vrea ca acestia sa fie treacut in randul doi.
Timis va semna aderarea la PNL Maramures si va fi candidatul acestui partid la un nou mandat de primar la Borsa.

Pe de alta parte, PSD-istii nu stau bine nici la Viseu de Sus. Acolo, primarul Varzaru incepe incet-incet sa se alature taberei PNL-iste. El din primavara acestui an nu mai este in PSD.

Noi va dam si un scenariu pentru alegerile parlamentare de la finele acestui an. Dupa alegeri, Zetea va pleca din functia de presedinte PSD Maramures, locul lui fiind luat de Gheorghe Simon. Stim ca isi doreste enorm aceasta functie. Calin Matei va fi in fruntea listei la Camera Deputatilor, iar fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, va fi in fruntea listei la Senat.

Actualizare

Una dintre prioritatile mele ca primar este accesarea fondurilor europene pentru cateva proiecte majore ale orasului.

La finalul saptamanii trecute, la Borsa a avut loc o intalnire de lucru cu doi reprezentanti ai Maramuresului in Guvernul Orban, Ionel Bogdan, secretar de stat in Cancelaria Prim Ministrului si Calin Bota, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene.

Cei doi demnitari au raspuns pozitiv invitatiei mele pentru a discuta cateva dintre problemele importante pe care le are administratia publica locala, in vederea identificarii solutiilor viabile pentru rezolvarea acestora.

In exercitiul financiar 2021 – 2027, la dispozitia Romaniei sunt peste 70 de miliarde de euro, bani europeni. La Borsa avem proiecte in diferite stadii de executie, de la studii de oportunitate pana la implementare in procent de peste 80%”, scrie primarul pe pagina de facebook.

Articolul EXCLUSIVITATE / SOC IN PSD: Primarul din Borsa, nasul presedintelui PSD Maramures, trece la PNL! (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

10 IUNIE: Toate serviciile de ambulanta din tara protesteaza timp de doua ore
Citeste
POTOP LA VALENII SOMCUTEI: Drumurile si terenurile agricole sub ape dupa o rupere de nori. Oamenii sunt revoltati (FOTO/VIDEO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.