10 IUNIE: Toate serviciile de ambulanta din tara protesteaza timp de doua ore

Serviciile de ambulanta din tara se pregatesc de protest. Actiunea se va desfasura timp de doua ore, miercuri, 10 iunie.

“Anuntam organizarea unui PROTEST la nivel national al serviciilor de ambulanta coordonat si asumat de FNSAR, respectand masurile de distantare si protectie in aceasta perioada de Stare de alerta.

PROTESTUL se va desfasura in Bucuresti si in toate serviciile de ambulanta, in data de 10 iunie (miercuri) a.c., intre orele 10.00 – 12.00.

In Bucuresti, protestul se va desfasura prin pichetarea intrarii in Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor – intrarea Parcul Izvor, actiune la care vor participa toti presedintii (liderii) organizatiilor sindicale membre in FNSAR si membrii Biroului Executiv FNSAR, imbracati in echipamentul de lucru cu vesta si sapca de protest, manusi, masca si viziere.

In sediile centrale ale serviciilor de ambulanta (in curte) vor participa membri de sindicat ai organizatiei locale, reprezentati de FNSAR si vor avea tinuta in echipamentul de lucru cu vesta si sapca de protest, manusi, masca si viziere, si se va respecta distantarea intre protestatari de minim 1,5 m. Organizarea si responsabilitatea organizarii se va face cu respectarea prevederilor legale si revine membrilor Biroului Executiv a fiecarei organizatii.

Toate ambulantele in data respectiva, vor purta afisul pe format A4 cu inscriptia vizibila “PROTEST NATIONAL” in fata dreapta jos, pe parbriz si in spate pe geamul din usa partea stanga. Protestatari vor avea afise tot format A4 cu inscriptia “EU PROTESTEZ”, se arata in comunicatul transmis.

Articolul 10 IUNIE: Toate serviciile de ambulanta din tara protesteaza timp de doua ore apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

URMARE POTOP: Pagube insemnate a lasat in urma ruperea de nori de la Curtuiusu Mare
Citeste
EXCLUSIVITATE / SOC IN PSD: Primarul din Borsa, nasul presedintelui PSD Maramures, trece la PNL! (ACTUALIZARE)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.