EXCLUSIV VIDEO: Sofer de microbuz atacat cu bata de "rechinii" transportului de calatori in Somcuta Mare. Totul sub privirile calatorilor ingroziti. Masina distrusa

Clipe de cosmar pentru administratorul unei firme de transport persoane dar si pentru pasagerii cursei spre Baia Mare. 2 indivizi au atacat cu batele microbuzul cu calatori ziua in amiaza mare. Motivul este halucinant: microbuzul transporta legal calatorii in timp ce atacatorii i-ar transporta ilegal cu autoturisme.

Totul s-a intamplat marti in centrul orasului maramuresean Somcuta Mare. Patronul si soferul cursei Somcuta Mare – Baia Mare a oprit in statia de autobuz pentru a prelua pasagerii. In cateva clipe mai multi indivizi care ar transporta cu autoturisme ilegal calatori pe aceeasi ruta a atacat mijlocul de transport in comun cu batele.

Barbatul de la volanul microbuzului a cerut ajutor la 112 si in timp ce vorbea cu politistul de la Somcuta Mare geamul portierei stanga fata a fost izbit cu bata. Barbatul a accelerat si a reusit sa scape.

A mers direct la sediul politiei. Totul s-a intamplat sub privirile ingrozite ale pasagerilor din microbuz, carora nu le venea sa creada ce se intampla.

Politistii au deschis dosar penal pe numele suspectilor sub aspectul comiterii infractiunilor de distrugere si amenintare.

vom reveni cu declaratii si alte detalii

Off-road-ul naruie o adevarata frumusete, Poiana de Narcise, in nordul judetului!
Citeste
Sofia Dragos, de 8 ani din Baia Mare, a obtinut marele premiu al Festivalului folcloric concurs "Florile Chioarului"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.