EXCLUSIV VIDEO: Revolta la Poienile de Sub Munte. Bariera instalata de Directia Silvica pentru a opri camioanele cu lemn – motiv de scandal

Situatie tensionata astazi la Poienile de Sub Munte, in Maramures. Acolo, chiar in locul unde in plina stare de urgenta oamenii s-au revoltat si au oprit camioanele cu lemne care coborau ilegal din munte, a fost ASTAZI IAR REVOLTA.

De aceasta data zeci de oamenii s-au adunat in fata Primariei din Poienile de Sub Munte pentru a discuta cu admnistratia locala nemultumiti de faptul ca exista o bariera instalata de Directia Silvica Maramures pe drumul care duce din catunul Luhei spre muntele impadurit.

Oamenii sustin ca padurarul ar comite abuzuri si ca de fiecare data ar trebui sa se justifice in fata lui.

Din fata Primariei satenii s-au adunat chiar in fata barierei pazite de un padurar, angajat al Directiei Silvice Maramures. Acolo ar fi asteptat si primarul celei mai mari comunitati de etnici ucraineni din Maramures.

"Oamenii protesteaza in catunul Luhei. Ei sunt sicanati de un padurar prin blocarea constanta a drumului public. Oamenii se plang ca nu mai pot merge la cules de fructe de padure. Unii apicultori nu pot ajunge la stupii de albine. Traseele turistice sunt blocate! Ar fi trebuit ca la ora 14 sa ajunga si primarul aici. Padurarul ne ameninta ca are 2.000 de cartuse si ca . Este foarte grav" este mesajul primit de la cititorii nostri.

vom reveni cu detalii despre acest subiect

Citeste si

Articolul EXCLUSIV VIDEO: Revolta la Poienile de Sub Munte. Bariera instalata de Directia Silvica pentru a opri camioanele cu lemn – motiv de scandal apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Cu credinta si incredere in oameni!
Citeste
PE ULTIMUL DRUM – Timea va fi inmormantata maine in Cimitirul Dealul Florilor din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.