Cu credinta si incredere in oameni!

In fiecare an electoral, viata cetateanului este bulversata prin asaltarea in mediul public de un potop de informatii despre partide si candidati, programe si obiective, discursuri si lozinci, majoritatea ramase ulterior in stadiul de simple promisiuni politicianiste. Contrar normalitatii si in mod total nefiresc, marea majoritate a politicienilor sunt nerealizati profesional, unii chiar fara loc de munca stabil, alipiti partidelor din care se muta in functie de interese, traind uneori din expendiente sau aranjamente la limita legalitatii.

Speranta romanilor, marturisita si sustinuta mult prea timid de o presa tot mai aservita, sta in schimbarea politicienilor si nu a clasei politice, categorie socio-profesionala caracterizata de & suma defectelor membrilor sai. La alegerile locale din 27 septembrie, in Maramures apar si cateva fete noi, independenti sau pe liste de partid, repere spre care ar trebui sa fie focalizata atentia si sperantele baimarenilor, victime ale manipularilor din ultimii aproape 20 de ani.

Gavra Bogdanel este o figura cunoscuta a comunitatii baimarene, ca specialist in asistenta sociala, manager de proiecte europene, activist civic si om implicat in viata spirtuala a unui oras dominat de o stare de inertie inexplicabila. Decizia de implicare in viata publica a acestuia este de o normalitate incontestabila, postura de reprezentant al cetatenilor fiind perfect compatibila cu statutul sau socio-profesional. O candidatura serioasa si solida a unui om care stie administratie, asistenta social si activitate civica, dovedind in ultimii 10 ani ca este o valoare cuantificabila si nu un balon de sapun cosmetizat politic. Un om care nu poate fi inlaturat, calcat in picioare sau umilit, nici macar de acei demnitari vremelnici care s-au invatat sa-si asume meritele si rezultatele muncii altora.

In ultimii ani, notorietatea si efectele muncii lui Gavra Bogdanel au depasit granitele judetului, multe din proiectele sociale, finantate din bani europeni, fiind implementate in comunitati sarace si cu nevoi speciale din judetele invecinate. Ce spun despre el specialistii, colegii din zona ONG-urilor si mai ales oamenii care au beneficiat de munca acestuia, sunt aspecte relevante care constituie referinte pozitive si argumente pentru implicarea lui in viata publica baimareana:

"Un profesionist care inainte de toate are o inteligenta emotionala mult peste medie. Un om hotarat, mereu dornic sa ajute, pentru care nu exista <<nu stiu, nu se poate>> ci doar <<hai sa vedem cum putem sa facem>>. Deschis in permanenta spre inovare si nou, dinamic si implicat, dar mai ales vesnic cu gandul la rezultat, la cum poate actiunea in care este implicat sa genereze un impact pozitiv in viata oamenilor", afirma Andreea Iatu, vicepresedinte Asociatia Autism.

"Este colegul care m-a sprijinit in momentul preluarii conducerii Serviciului de Asistenta Sociala Constanta. Competent, determinat si cu o vasta experienta in asistenta sociala mi-a oferit sfaturi importante", a punctat Emil Mereuta, director in asistenta sociala, judetul Constanta.

& "Perseverent& si implicat, mereu cu gandul la ce poate aduce bun in viata oamenilor, Bogdan Gavra este un manager cu viziune, proiectele in care se implica fiind un exemplu de bune practici", este marturia lui Aurel Mocanu , director executiv la Directia de Asistenta Sociala si Medicala a municipiului Cluj Napoca.

"A lucra cu Bogdan Gavra este o placere, dar in acelasi timp o povara caci ritmul impus, exigenta si pretentiile sunt uneori extrem de mari. Insa nu ai ce-i reprosa omului harnic si responsabil care da exemplu prin insasi sarcinile asumate personal, muncind si motivand oamenii din jur", cuvintele ii apartin lui Radu Dreptate - director executiv la Primaria Bistrita.

Baimarenii trebuie sa aleaga intre a continua pe un drum deja batatorit si pavat cu prea multe promisiuni nerealizate, a da votul lor de incredere unor oameni, e adevarat, & noi veniti in politica dar a caror unica calitate este perseverenta in a critica nerealizari vizibile ale actualei administratii sau a accepta ca reprezentanti responsabili profesionisti cunoscuti a caror viata si activitate inseamna certitudini si rezultate vizibile.

Biroul de comunicare al PMP

Articolul Cu credinta si incredere in oameni! apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Directori noi la unele scoli din Maramures; vezi lista completa
Citeste
EXCLUSIV VIDEO: Revolta la Poienile de Sub Munte. Bariera instalata de Directia Silvica pentru a opri camioanele cu lemn – motiv de scandal
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.