EXCLUSIV VIDEO: O tanara din Baia Mare a furat telefonul folosit pentru primirea comenzilor de la un restaurant. Ar fi vrut sa il vanda pentru a-si procura "legale"

Un incident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica la un restaurant din Baia Mare. Elena, o tanara proaspat "transferata" de la un fast-food din centrul orasului, l-a lasat pe patron "cu ochii-n soare".

Practic fata i-a furat telefonul mobil folosit de restaurant pentru primirea comenzilor. Astfel, ore bune astazi nu s-au putut prelua comenzi. Proprietarul a verificat camerele de supraveghere amplasate in interior si asa a reusit sa o identifice pe faptasa.

Era practic tocmai fata recente angajata. Aceasta a folosit o "metoda" mai putin vazuta. S-a tot intins si foit pe un coltar pana a reusit sa bage telefonul mobil in buzunar. Apoi s-a ridicat si a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Doar ca totul a fost filmat de o camera de supraveghere.

Administratorul s-a dus acasa la proaspata chelnerita si i-a cerut telefonul mobil sustras. Initial aceasta a negat totul. Apoi i-a spus ca este pe masa si ca poate sa il ia.

Asa cum se poate observa si pe imagini pe masa la care statea fata erau mai multe "bilute" invelite in staniol. Ce puteau fi oare? Ceva "legale"? Foarte posibil. De altfel, se pare ca acesta ar si fost motivul pentru care a sustras telefonul mobil. Se pare ca ar fi intentionat sa il vanda pentru a face rost de bani pentru a-si putea achizitiona substantele interzise.

in actualizare

Vremea exacta in Maramures, luni, 6 iunie
Citeste
CAMPANIA "DIJN GRIJA PENTRU TINE": Consultatii gratuite la Spitalul Orasenesc din Viseu de Sus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.