CAMPANIA "DIJN GRIJA PENTRU TINE": Consultatii gratuite la Spitalul Orasenesc din Viseu de Sus

In incinta Noii Cladiri a Spitalului Orasenesc noul Ambulatoriu de Specialitate din generozitatea conducerii Spitalului si prin spiritul de sacrificiu a unui insemnat numar de medici tineri, specialisti in diferite domenii, duminica, 5 iunie, peste 120 e pacienti au beneficiat de consultatii si investigatii gratuite.
Din initiativa si implicarea Bisericii Adventiste din zona, a fost organizata, intre orele 10:00 si 18:00, prima editie a campaniei "Din grija pentru tine" la Viseu de Sus.
In cadrul acestui proiect toti cei care au dorit din zona Viseului de Sus a putut beneficia de consultatii in diferite specialitati: cardiologie, chirurgie vasculara, diabet si boli de nutritie precum si ecografii abdomino-pelvine si Doppler venos, in mod gratuit, pe baza de programare. De asemenea, cativa medici specialisti in medicina de urgenta au oferit publicului in asteptarea consultatiilor sus amintite sugestii cum sa reactionezi in cazul aparitiei unui AVC sau unui preinfarct miocardic.
"Din grija pentru tine" este o campanie desfasurata in mai multe orase din Romania, evenimentul fiind organizat de Biserica Adventista de Ziua a Saptea, in parteneriat cu Spitalul Orasenesc Viseu de Sus .
Programarile anuntate din timp au facut ca evenimentul sa se desfasoare ordonat, cu posibilitatea unei comunicari foarte frumoase intre medici si pacienti, toti cei ce au beneficiat de consultatii GRATUITE apreciind foarte mult calitatea actului medical, precum si atmosfera in care au fost consultati. La plecare fiecare pacient a primit un mic dar o carte ce-I poate ajuta sa-si mentina o sanatate deosebita! La finalul zilei toti cei implicati au recunoscut valoarea expresiei : Sacrificiul unora va produce bucurie pentru multi!

EXCLUSIV VIDEO: O tanara din Baia Mare a furat telefonul folosit pentru primirea comenzilor de la un restaurant. Ar fi vrut sa il vanda pentru a-si procura "legale"
Citeste
FOTO: A fost bucurie si distractie pe cinste de Ziua Copilului in Baiut
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.