EXCLUSIV VIDEO: CA-N ANGLIA PRIN BAIA MARE - O soferita din Satu Mare a circulat pe interzis intr-o zona cu sens unicstiri maramures

Imagini incredibile au fost surprins astazi 29 octombrie 2020 in Baia Mare de cititorii nostri.

Astfel, in zona Bucla din municipiul Baia Mare, o soferita ce conducea o autoutilitara cu volan pe dreapta dar inmatriculata in judetul Satu Mare a circulat fara stres, pe interzis, pe o strada cu sens unic.

Imaginile au fost surprinse in zona Bucla din Baia Mare. Din spusele cititorilor nostri satmareanca circula pe strada Victoriei spre Bd Independentei. Doar ca in intersectia cu strada Iuliu Maniu, INEXPLICABIL in incercarea de a ajunge pe Bd Unirii a virat stanga. Lucru interzis pentru ca este sens unic.

Soferita fara frica s-a strecurat printre masinile care venea regulamentar atat dinspre Bd Independentei cat si bd Unirii. Ba mai mult, claxona pietonii de mama focului si gesticula la cei care probabil incercau sa ii spuna ca este a gresit.

Articolul EXCLUSIV VIDEO: CA-N ANGLIA PRIN BAIA MARE - O soferita din Satu Mare a circulat pe interzis intr-o zona cu sens unicstiri maramures apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOCAR LA CATALINA: Sapte persoane infectate cu SARS-CoV-2 la centrul medical
Citeste
EXCLUSIV INCREDIBIL: Doua minore de 13 si 14 ani din Sighetu Marmatiei si-au inscenat rapirea. Au fost gasite in munti langa Borsa la "iubitel"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.