FOCAR LA CATALINA: Sapte persoane infectate cu SARS-CoV-2 la centrul medical

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures comunica faptul ca la un centru medical privat din localitatea Catalina au fost confirmate infectate cu SARS-CoV-2 sapte persoane, din care sase beneficiari si un angajat al centrului.

Directia de Sanatate Publica Maramures a declarat focar la centrul medical privat.

Cele sapte persoane sunt asimptomatice si au fost izolate in cadrul centrului. Persoanele beneficiare si angajatii centrului medical privat au fost testati si se asteapta rezultatele probelor de laborator.

Directia de Sanatate Publica Maramures a dispus efectuarea dezinfectiei si au fost luate toate masurile specifice de protectie individuala in cadrul centrului. De asemenea, se efectueaza ancheta epidemiologica.

Articolul FOCAR LA CATALINA: Sapte persoane infectate cu SARS-CoV-2 la centrul medical apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Informare meteo: Ninsori, lapovite si vant, asteptate in zona montana a Maramuresului. Ploi asteptate in zonele joase. Anuntul ANM
Citeste
EXCLUSIV VIDEO: CA-N ANGLIA PRIN BAIA MARE - O soferita din Satu Mare a circulat pe interzis intr-o zona cu sens unicstiri maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.