EXCLUSIV: Urmarit de politie pe contrasens un baimarean fara permis de conducere a ajuns cu masina in stalp. Doua persoane incarcerate – ACTUALIZARE

Accident grav azi noapte pe strada Progresului din Baia Mare. Un echipaj al Politiei Rutiere Baia Mare a observat un autoturism ca circula pe contrasens.

Imediat politistii au pornit girofarurile si sirenele si au incercat sa il opreasca. Numai ca barbatul de la volan a apasat pedala de acceleratie. La un moment dat din cauza vitezei excesive acesta a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un stalp din beton.

In urma impactului violent doua persoane din cele trei din autoturism au ramas incarcerate. Politistii au chemat in ajutor echipajele ambulantei si echipajul de descarcerare al pompierilor militari.

Victimele au fost scoase din masina si predate medicilor. Trei persoane au ajuns la UPU SMURD Baia Mare, doi dintre ei ramanand internati.

Cel de la volan a fost testat rezultatul fiind negativ. Politistii au aflat si motivul pentru care acesta nu a oprit la semnalele politistilor: nu detinea permis de conducere de nicio categorie.

Cercetarile continua.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

& & & & & & & & Azi-noapte, la ora 01.41, politistii Biroului Rutier Baia Mare au observat un autoturism care circula pe interzis pe strada Aleea Serelor din municipiu.

& & & & & & & & Politistii au procedat la urmarirea autoturismului, folosind semnalele acustice si luminoase din dotarea autospecialei, dar conducatorul autoturismului si-a continuat deplasarea in mare viteza pe strada Progresului, inspre strada Vasile Alecsandri.

& & & & & & & & Ajuns la un limitator de viteza amplasat pe trecerea pentru pietoni, situat pe strada Progresului, a pierdut controlul directiei de mers si a intrat in coliziune cu peretele unui imobil.

& & & & & & & & In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto, un tanar de 26 de ani din Baia Mare, si a doi pasageri ai autoturismului, respectiv o femeie de 31 de ani si un tanar de 26 de ani.

& & & & & & & & Cele trei victime au fost transportate la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

& & & & & & & & Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar, ulterior, i-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

& & & & & & & & In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca tanarul de 26 de ani nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

& & & & & & & & In cauza, politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

& & & & & & & & Circulatia a fost blocata pe strada Progesului in intervalul orar 01.41-02.30.

COPALNIC: Barbat de 98 de ani, talharit prin violenta de un sibian de 21 de ani. Batranul a ajuns la spital
Citeste
COD GALBEN in Maramures. Atentie, vin furtunile de vara
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.