EXCLUSIV / TRAGEDIE PE VF. MOGOSA / ACTUALIZARE: Muncitor forestier, ucis de un copac (FOTO/VIDEO)

In aceasta seara, echipajul Salvamont Baia Mare si criminalisti de la IPJ Maramures au fost solicitati sa intervina in zona Varfului Mogosa, unde a avut loc un accident de munca.

Din primele informatii, se pare ca un muncitor de 52 de ani, aflat pe un excavator, s-a speriat in momentul in care un copac era taiat.

A sarit din utilaj, moment in care a fost lovit mortal de o creanga desprinsa.

Colegii au cerut ajutor la 112, insa nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vietii barbatului. &

Dupa cercetarea de la fata locului, salvamontistii vor cobori trupul neinsufletit din munte in zona localitatii Negreia, de unde va fi preluat de Serviciul de Medicina Legala.

Inspectorii ITM au deschis si ei o ancheta.

https://vasiledale.ro/2020/09/09/exclusiv-tragedie-pe-vf-mogosa-muncitor-forestier-ucis-de-un-copac-foto/

Publiee par Vasile N. Dale sur Mercredi 9 septembre 2020

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Aseara, la ora 19.17, lucratorii Postului de Politie Comunal Sisesti au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat a fost gasit decedat in padurea din apropierea Varfului Mogosa.

Din primele verificari efectuate la fata locului, politistii au constatat faptul ca un barbat de 52 de ani din& Desesti, in timp ce efectua lucrari de amenajare a drumului forestier cu un& excavator, a impins cu cupa utilajului un copac in vederea eliberarii drumului forestier, acesta cazand peste barbat.&

Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la morga Serviciului de Medicina Legala Maramures in vederea efectuarii necropsiei.&

In cauza a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare intocmindu-se dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca.

Articolul EXCLUSIV / TRAGEDIE PE VF. MOGOSA / ACTUALIZARE: Muncitor forestier, ucis de un copac (FOTO/VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

INFRACtIUNI SILVICE: Material lemnos confiscat de politistii din Farcasa si ocna Sugatag
Citeste
Accident de munca mortal. Muncitor zdrobit de un copac pe Mogosa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.