INFRACtIUNI SILVICE: Material lemnos confiscat de politistii din Farcasa si ocna Sugatag

Ieri, ora 18.40, politistii Sectiei 3 Farcasa au oprit pentru control in localitatea Ardusat o autoutilitara care transporta material lemnos de esenta brad.
Politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un tanar de 30 de ani, din Somes Odorhei, care a relatat faptul ca nu detine documente legale pentru materialul lemnos transportat.
In urma verificarilor politistii au constatat faptul ca transportul nu este inregistrat.
In prezenta unui reprezentant legal al Ocolului Silvic Borlesti, s-a procedat la masurarea cantitatii de material lemnos transportat, rezultand 3mc material lemnos.
Fata de conducatorul auto s-a luat masura sanctionarii contraventionale cu amenda in valoare de 2000 lei conform Legii 171/2010.
Materialul lemnos susmentionat a fost confiscat si predat in custodia reprezentantului legal al Ocolului Silvic Borlesti.

?

Tot ieri, politistii din Ocna Sugatag au oprit pentru control un atelaj hipo pe raza localitatii Budesti, cu care se transporta material lemnos esenta molid.
In urma verificarilor politistii au constatat faptul ca pentru transport nu exista aviz de insotire.
Materialul lemnos in cantitate de 2,51 mc a fost confiscat, iar conducatorul atelajului hipo a fost sanctionat contraventional.

Articolul INFRACtIUNI SILVICE: Material lemnos confiscat de politistii din Farcasa si ocna Sugatag apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Fotbal. Cupa Romaniei. CSM Sighetu Marmatiei s-a calificat in turul 2, dupa intalnirea cu Olimpia MCMXXI Satu Mare
Citeste
EXCLUSIV / TRAGEDIE PE VF. MOGOSA / ACTUALIZARE: Muncitor forestier, ucis de un copac (FOTO/VIDEO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.