Exclusiv: Sculptorul maramuresean Dumitru Pop Tincu, despre experienta de la „Chefi la cutite”: „Acum, cei care s-au uitat vor sti despre Sapanta” (VIDEO SI FOTO)

Aparenta surprinzatoare la show-ul TV „Chefi la cutite”. Artistul popular Dumitru Pop Tincu le-a preparat celor trei jurati un preparat traditional ca la noi, in Maramures. Ca urmare, a fost rasplatit cu… cutitul de aur de Catalin Scarlatescu. DirectMM.ro a vorbit cu Dumitru Pop Tincu, iar pastratorul traditiei Cimitirului Vesel ne-a relatat cum a fost […]

Articolul Exclusiv: Sculptorul maramuresean Dumitru Pop Tincu, despre experienta de la „Chefi la cutite”: „Acum, cei care s-au uitat vor sti despre Sapanta” (VIDEO SI FOTO) apare prima data in DirectMM.

Scoala in timp de pandemie: Numarul unitatilor de invatamant din Maramures care isi desfasoara cursurile strict online a ajuns la 6! Una este din Baia Mare. Noile cifre din judet
Citeste
Investitie pentru viitor: 350 tablete achizitionate pentru elevi de administratia locala din Barsana. Vor fi utilizate pentru cursurile online (FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.