Investitie pentru viitor: 350 tablete achizitionate pentru elevi de administratia locala din Barsana. Vor fi utilizate pentru cursurile online (FOTO)

Administratia locala din Barsana a inteles contextul epidemiologic in care ne aflam si a decis sa investeasca in viitor. Autoritatile au achizitionat tablete pentru elevii din comuna. „Educatia copiilor nostri este foarte importanta, iar educatia scolara nu se poate face folosind doar telefonul, in special pentru cei mici, unde este necesar un ecran mai mare”, […]

Articolul Investitie pentru viitor: 350 tablete achizitionate pentru elevi de administratia locala din Barsana. Vor fi utilizate pentru cursurile online (FOTO) apare prima data in DirectMM.

Exclusiv: Sculptorul maramuresean Dumitru Pop Tincu, despre experienta de la „Chefi la cutite”: „Acum, cei care s-au uitat vor sti despre Sapanta” (VIDEO SI FOTO)
Citeste
Lucrari in Tara Lapusului: A fost realizata, in numai cateva zile, reprofilarea raului Suciu in comuna Grosii Tiblesului, pe o lungime de 920 de metri (FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.