EXCLUSIV FOTO - SCENE HALUCINANTE LA BORSA: Un localnic a fost batut in trafic si apoi batut in propria-i casa. Agresorii, tata si fiu, au facut circ si cu politistii (ACTUALIZARE)

Incident grav la Borsa. Sursele noastre sustin ca un localnic a fost agresat in trafic de un alt conducatorul auto. Barbatul nu s-a multumit cu atat. Cateva zeci de minute mai tarziu, insotit de un alti localnici, au navalit in casa soferului agresat si l-au batut din nou. Apoi au plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Politistii borseni au fost alertati despre incident insa la sosirea echipajului agresorii plecasera. Victima a ajuns la UPU a Spitalului de Recuperare Borsa, iar politistii au mers la domiciliul agresorilor.

Acolo insa acestia au devenit recalcitranti, i-au injurat pe politisti si au incercat sa ii agreseze. Politistii au folosit mijloacele din dotare si au reusit sa ii incatuseze.

Cum prima agresiune a avut loc in trafic politistii au incercat sa il testeze pe cel care era la volan si il agresase pe celalalt conducator auto. Acesta a refuzat.

"In cauza cercetarile se continua sub aspectul comiterii infractiunilor de loviri si alte violente, violare de domiciliu si refuz de recoltate probe biologice" ne-a declarat Ionela Cozma, purtator de cuvant a IPJ Maramures.

Actualizare

“Eu ma indreptam spre casa, aveam vreo 40 km/ora, cand un BMW tot incerca sa ma depaseasca. L-am vazut si am tras putin dreapta, lasandu-l sa treaca, doar ca a oprit in fata mea si s-a dat jos de la volan, A venit la mine si m-a lovit cu pumnul in fata. Mirosea a alcool. Am sunat politia si am povestit ce am patit, apoi am mers acasa. Dupa un timp ne-am trezit cu el, cu fiul sau si cu alte persoane la noi in curte. Tatal meu a iesit sa vorbeasca cu ei. In acel moment a sarit la tata si l-a muscat de fata. Ne tot spunea ca nu el era la volan in trafic, ci fiul sau. Am sunat iarasi la politie si a venit un echipaj acasa la noi, doar ca au fugit pana atunci, abandonandu-si BMW-ul intr-un gard pe care l-au distrus. Am auzit ca l-a incatusat politia acasa la el. De la incidentul acela ma tot ameninta ca imi da foc la casa”, ne-a declarat in exclusivitate partea vatamata.

foto arhiva

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV FOTO - SCENE HALUCINANTE LA BORSA: Un localnic a fost batut in trafic si apoi batut in propria-i casa. Agresorii, tata si fiu, au facut circ si cu politistii (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Doi maramureseni depistati de politisti cu alcoolemie la volan
Citeste
TENTATIVA DE CRIMA INGROZITOARE INTR-UN MAGAZIN DIN DRAGOMIRESTI: Un barbat a injunghiat o vanzatoare apoi si-a taiat gatul sub privirile unui localnic
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.