TENTATIVA DE CRIMA INGROZITOARE INTR-UN MAGAZIN DIN DRAGOMIRESTI: Un barbat a injunghiat o vanzatoare apoi si-a taiat gatul sub privirile unui localnic

Azi, la ora 14.27, politistii din Dragomiresti au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la un eveniment produs la un magazin de pe raza orasului, unde doua persoane au fost ranite.

La fata locului au intervenit de urgenta politistii din oras si personalul medical, care a constatat decesul uneia dintre cele doua persoane, un barbat in varsta de 40 de ani, necasatorit.

Cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei mortii.

Conform informatiilor noastre incidentul s-a petrecut intr-n magazin alimentar din Dragomiresti. Femeia, vanzatoare in magazin, casatorita, a fost injunghiata in stomac de barbat deocamdata nu se stie din ce motive.

Incidentul a fost vazut de un sofer aflat in trafic. Cel de la volan a oprit imediat si a incercat sa ii acorde primul ajutor femeii, sunand la 112. In acel moment barbatul efectiv si-a taiat gatul sub privirile ingrozite ale celui care oprise.

Articolul TENTATIVA DE CRIMA INGROZITOARE INTR-UN MAGAZIN DIN DRAGOMIRESTI: Un barbat a injunghiat o vanzatoare apoi si-a taiat gatul sub privirile unui localnic apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

EXCLUSIV FOTO - SCENE HALUCINANTE LA BORSA: Un localnic a fost batut in trafic si apoi batut in propria-i casa. Agresorii, tata si fiu, au facut circ si cu politistii (ACTUALIZARE)
Citeste
A murit fratele papei emerit Benedict XVI, pr. Georg Ratzinger
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.