EXCLUSIV FOTO: ATAC NAZIST IN BAIA MARE – Svastica desenata pe mobilierul din parcul pentru copii de langa terenul de atletism (actualizare)

Cititorii nostri ne-au trimis pe adresa de email fotografii realizate in parcul pentru copii situat langa terenul de atletism din municipiul Baia Mare. Acestea au fost surprinse in cursul dupa amiezii de ieri, 18 martie 2022.

Acolo mobilierul din parcului destinat pentru distractia micutilor a fost pur si simplu inscriptionat cu semnul svasticii naziste.

Cine sunt huliganii sau teribilistii care si-au batut pur si simplu joc de locul joaca al copiilor ramane sa ne spuna reprezentatii Politiei Nationale sau Politiei Locale. Cand vor fi prinsi noi ii vom prezenta opiniei publice.

Svastica& a ramas pana in zilele noastre un simbol de baza al gruparilor neo-naziste& si este afisata de grupari radicale. Astazi svastica este un simbol blamat si interzis, fiind un simbol indubitabil al identitatii naziste.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures a dispus efectuarea de verificari cu privire la aspectelee semnalate in articolul de presa.

In cauza vor fi luate masurile legale care se impun.

Agentii economici se alatura campaniei umanitare de sprijinire a Ucrainei – In Maramures ajung donatii din toate tarile Uniunii Europene
Citeste
Incendiile de vegetatie uscata fac ravagii in intreg judetul. Cine ii prinde pe incendiatori?
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.