Elevii de la Scolile din bicaz, leordina si baiut vor beneficia de programul "masa calda"

Inspectoratul Scolar Judetean Maramures va comunica cele 3 unitati de invatamant, in care se implementeaza programul pilot de acordare a unui suport alimentar elevilor din invatamantul de masa, conform OUG nr.9/04.02.2020, acestea fiind : Scoala Gimnaziala Bicaz, Scoala Gimnaziala Nr. 1 Leordina, Scoala Gimnaziala ,,Regina Elisabeta" Baiut.

Prin OUG nr. 9/04.02.2020, in acest an, numarul beneficiarilor directi ai acestui program creste substantial, fiind vorba despre 368 de elevi, din cele trei unitati mentionate anterior.

Scopul programului pilot, cunoscut si sub titulatura de "Masa calda", este de a asigura accesul echitabil si nediscriminatoriu la o educatie de calitate pentru toti copiii si tinerii din Romania.

Cu privire la programul pilot de acordare a unui suport alimentar elevilor din invatamantul de masa, mentionam ca in judetul Maramures, in anul scolar anterior, de acest program pilot au beneficiat 112 elevi ai Scolii Gimnaziale Bicaz. Feedback-ul implementarii acestui program la nivelul Scolii Gimnaziale Bicaz a fost unul pozitiv, ameliorandu-se numarul absentelor si prevenindu-se, astfel, abandonul scolar.

Biroul de presa al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures

Comenteaza cu Facebook

Un paramedic din maramures a donat sange de de 50 de ori
Citeste
Arme de foc cautate la mai multe persoane din borsa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.