E RAZBOI IN UCRAINA SI NU AU BANI: 100.000 de dolari, descoperiti in rucsacul unei femei de politistii de frontiera

Azi, in jurul orei 11.00, pe timpul misiunii de supraveghere si control in zona de competenta, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Siret a identificat, pe comunicatia care face legatura cu localitatea Siret, la aproximativ 50 de metri de punctul de trecere, o femeie cu dubla cetatenie romano-ucraineana care calatorea pe jos.

Avand suspiciuni cu privire la scopul prezentei in zona, politistii de frontiera au oprit persoana in cauza si au efectuat verificari suplimentare. Astfel, in rucsacul pe care il avea asupra ei, politistii de frontiera au descoperit 100.000 de dolari. Femeia, in varsta de 47 de ani, a declarat politistilor de frontiera ca banii ii apartin, dar nu detine dovada declararii in vama.

Avand in vedere cele constatate, in baza articolului 17, alin. 2 din Legea 86/2006, modificata prin OUG 54/2010, persoana si suma in valuta au fost preluate de catre lucratori Biroul Vamal Siret, in vederea aplicarii masurilor legale ce se impun.

Doi maramureseni s-au ales cu ordine de protectie provizorii pentru agresiunea sotiilor
Citeste
Darius Alexandru Sindrestean, de la CN ,,Dragos Voda" din Sighetu Marmatiei, a obtinut bronz la Olimpiada Internationala de Chimie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.