Doi frati s-au aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe bd

Prin 112 s-a primit un apel prin care se anunta ca doua persoane au cazut in gol de la etajul 5, de pe un bloc de pe Bd.Traian nr.15. Din pacate unul dintrei ei a decedat.

Conform informatiilor noastre cei doi sunt frati si locuiau in apartamentul proprietate personala. Se pare ca Adi si Marius erau mai retrasi si nici nu ar fi avut un loc de munca. Parintii le-ar fi murit.

Ar fi recurs la acest gest pentru ca nu si-ar mai fi putut plati taxele.

"Ii cunosc pe amandoi, am fost la aceeasi scoala. Nu aveau parinti. Stiu ca mergeau in fiecare duminica in targu auto si vindeau maruntis" a povestit unul dintre vecini.

ACTUALIZARE

Detasamentul de pompieri Baia Mare a fost solicitati pentru a interveni la evacuarea a doua persoane cazute de la etaj. Ajunsi la fata locului un pacient era decedat celalalt se afla la spital, fiind preluat de colegii de la Ambulanta" plt adj. Dorel Parje, ISU Maramures.

Cadavrul barbatului decedat a fost preluat de echipajul Serviciului Judetean de Medicina Legala si a fost dus la morga Spitalului Judetean pentru efectuarea necropsiei.

Actualizare – IPJ Maramures

Politistii au intervenit pe bulevardul Traian din Baia Mare dupa ce un barbat a sesizat 112 ca a auzit un zgomot iar apoi a observat doua persoane cazute.

Un baimarean de 38 de ani, decedat, a fost transportat la morga spitalului, iar fratele sau de 35 de ani, ranit grav, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

A fost constituita echipa complexa care desfasoara verificari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs evenimentul.

Fratele cel mic ar fi incercat sa il salveze pe cel mare de la sinucidere
Citeste
Resuscitat 40 de minute, a pierdut lupta cu viata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.