Fratele cel mic ar fi incercat sa il salveze pe cel mare de la sinucidere

Informatii cutremuratoare ies la iveala in cazul celor celor doi frati care s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc turn de pe bd Traian din Baia Mare.

Conform surselor noastre, fratii Adrian si Marius T. erau foarte retrasi. Mai mult, conform unor surse judiciare, in momentul in care s-ar fi patruns in apartamentul celor doi frati anchetatorii ar fi simtit un miros puternic de tigara.

Exista surse care sustin ca barbatul in varsta de 38 ani s-ar fi angajat de putina vreme la un local din zona Stadionului Baia Mare.

Dar se spune ca ar fi avut nevoie mare de bani si ar fi tot cerut bani in avans. S-ar fi "laudat" ca el stie cu cat se vinde o "liniuta" de droguri si chiar cunoaste asemenea persoane care distribuie, insa nu ar consuma. Din acest motiv anchetatorii merg in ancheta si pe aceasta varianta: lipsa banilor si consumul de droguri.

Fratele mai mic a supravietuit impactului, dar se afla in stare grava la Spitalul Judetean din Baia Mare. Potrivit medicilor, acesta a suferit multiple traumatisme, este constient, dar dezorientat, urmand a fi internat pe Sectia de Terapie Intensiva. Se pare ca acesta ar suferi si ceva probleme medicale mentale si ca el este cel care ar fi incercat sa il salveze pe fratele lui. Ar fi incercat sa il opreasca dar ar fi cazut si el.

La avizierul scarii, cei doi frati figurau cu datorii in valoare de peste 667 de lei, suma reprezentand o restanta de 16 luni.

Citeste si

Misiune imposibila pentru echipajul tim smurd la mogosesti
Citeste
Doi frati s-au aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe bd
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.