Deputatul Adrian Todoran, solidar cu micii fermieri: "Va indemn sa cumparam de la producatorii locali"

Dupa ce actuala guvernare i-a scos in strada pe micii producatori, revoltand buna parte din cetatenii tarii, deputatul PMP Adrian Todoran a luat atitudine, inclusiv prin prezenta acestuia in randul celor care vand in piata.

"Toata vara au strans cartofi, ceapa, rosii, patrunjel... Ce au facut astia? Hai sa le inchidem, sa mearga toata lumea la supermarket. Acolo sunt 200 persoane intr-un magazin. Intr-un targ inchis, cati pot intra? 30-40? Noi, producatorului nostru roman, ii punem jugul la gat", au fost doar cateva din cuvintele deputatului, rostite in timp ce discuta cu cativa cetateni in piata din Sighetu Marmatiei.

Parlamentarul maramuresean declara ca e de neacceptat ca marile supermarketuri sa fie deschise, in timp ce intr-o piata nu ai dreptul sa intri. "Nu putem fi de acord ca lanturile de magazine, cele cu capital strain, sa fie deschise, banii sa se pompeze in acele supermarketuri si cota parte din profit sa mearga in exteriorul Romaniei, iar iar intr-o piata inchisa nu au dreptul sa intri.

Solutia noastra era un simpla, in acele piete inchise, in halele respective, trebuia format un culoar foarte simplu: o zona prin care se intra si o zona prin care se iese", mai spune Adrian Todoran. In opinia sa, in halele agroalimentare putea exista cate un politist local la intrare si iesire, pentru coordonarea oamenilor ce solicita acces in spatiul respectiv.

Nu in ultimul rand, deputatul de Maramures indeamna oamenii sa cumpere de la producatorii locali.
"Partidul Miscarea Populara, prin candidatii nostri la Camera Deputatilor si Senat, are in program dublarea subventiilor in agricultura, pentru ca in aceasta perioada, cand producatorii au ramas cu marfa, trebuie ajutati prin subventii si prin dublarea acelui ajutor de stat. Sa fim uniti, in aceste momente grele! Situatia dificila prin care trecem cu totii ne arata ca trebuie sa ne sprijinim reciproc. Va indemn sa cumparam de la producatorii locali. Micii producatori trebuie sustinuti, mai ales in aceste momente dificile pentru intreaga natie", incheie deputatul Adrian Todoran.

Catalin MAN

Comandat: Partidul Miscarea Populara Maramures
Realizat: Rivulus Activ SRL
Cod mandatar financiar: 11200012

Articolul Deputatul Adrian Todoran, solidar cu micii fermieri: "Va indemn sa cumparam de la producatorii locali" apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Principalele industrii care consuma cele mai multe produse siderurgice din Romania
Citeste
AVARII LA RETEA – Furnizarea apei, sistata temporar in localitatea Rus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.