Deputatul Adrian Todoran: Ramanem uniti in jurul valorilor pe care le avem!

Dragi maramureseni,

Au trecut mai bine de 100 de ani de la nasterea Romaniei, insa drumul catre maturitatea noastra nu s-a incheiat. Mai avem multe de cladit pana sa vorbim de o societate romaneasca unita cu adevarat, preocupata in primul rand de bunastarea fiecarui cetatean si mai putin de interese marunte si efemere. Acum, cand vedem tot mai multi semeni de-ai nostri aflati in suferinta, unii rapusi de nemilosul virus, avem nevoie, mai mult ca niciodata, de respect, compasiune, credinta si calm.

Trebuie sa intelegem greutatile fiecaruia dintre noi si sa incercam sa dam o mana de ajutor atunci cand putem. Doar in felul acesta putem vorbi de o societate romaneasca unita si puternica, o societate capabila sa respecte si sa promoveze propriile valori. Or asta presupune o redefinire a ceea ce inseamna valori. Fiind o natie crestina, e nevoie sa mentinem credinta, familia si mostenirea culturala pe primul loc atunci cand e vorba de prioritatile noastre ca popor.

Va indemn, dragilor, sa vedem in aceasta zi de 1 Decembrie o buna ocazie de a ne umple cu ROMANISMUL ce a insufletit generatii la rand de luptatori pentru cauza natiei noastre, oameni care au facut posibila unirea tarii. Le datoram totul acelora ce si-au dedicat viata pentru ca noi azi sa putem avea propria noastra tara. Sa pretuim Romania, sa iubim tot ce e cu adevarat romanesc, sa fim mai determinati in a ramane uniti pentru valorile pe care le avem si sa punem spiritul national inaintea oricaror influente venite din exterior ce ne-ar putea face sa uitam de originea noastra ca natie.

La Multi Ani, Romania!

Deputat Adrian TODORAN

Comandat: Partidul Miscarea Populara Maramures
Cod mandatar financiar: 11200012

Articolul Deputatul Adrian Todoran: Ramanem uniti in jurul valorilor pe care le avem! apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Liberalii maramureseni au onorat Ziua Nationala a Romaniei la Sisesti
Citeste
PRO ROMANIA: Patriotismul se arata prin fapte
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.