Deputatul Adrian Todoran pune piciorul in prag: "Fara pensii nesimtite!"

Pensiile speciale au facut si fac inca mare valva in spatiul public, dar concret nu s-a intamplat nimic pentru eliminarea lor.

Deputatul PMP, Adrian Todoran, s-a saturat de situatia in care s-a ajuns si va sustine radierea privilegiilor de acest gen.

Candidatul Partidului Miscarea Populara la Camera Deputatilor a si vorbit in aceste zile cu maramuresenii despre pensiile speciale, transmitand un mesaj clar.

"Ganditi-va, in momentul de fata, cea mai mare capusa pe statul roman sunt pensiile speciale. Mama mea are 1.010 lei pensie, dupa 42 de ani lucrati. Si altii stau cu pensii ce pornesc de la 10.000 lei pe luna. 100 de milioane!", au fost doar cateva dintre cuvintele adresate de Todoran unei maramuresence pensionate tocmai pe caz de boala (cu venit de 800 lei/luna).

Adrian Todoran sustine ca unul dintre obiectivele PMP din perioada urmatoare va fi eliminarea pensiilor nesimtite.

"Fara pensii nesimtite! Eliminarea pensiilor speciale, pensiilor nesimtite, cele care sfideaza bunul simt si traiul zilnic al romanilor, este unul dintre obiectivele PMP, in perioada urmatoare.

Sustinem eliminarea privilegiilor nesimtite, indiferent de categoria profesionala sau sociala care beneficiaza de acestea", adauga deputatul.

Catalin MAN

Comandat: Partidul Miscarea Populara Maramures
Realizat: Rivulus Activ SRL
Cod mandatar financiar: 11200012

Articolul Deputatul Adrian Todoran pune piciorul in prag: "Fara pensii nesimtite!" apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

COVID-19 / PREVENIRE SI COMBATERE: Actiuni de verificare desfasurate de politistii maramureseni
Citeste
Competitie: Baimareanca Nicoleta-Iulia Campan va participa la Concursul „Muzica ne poate uni” cu o frumoasa colinda traditionala din Maramures (VIDEO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.