Deputat Adrian Todoran: Scolile din zonele neafectate trebuie lasate deschise

Inchiderea scolilor si a gradinitelor de actuala guvernare a bulversat din nou o tara intreaga, in special pe elevi si pe parintii acestora.
Deputatul Adrian Todoran considera ca unitatile de invatamant din zonele neafectate nu trebuia inchise si ca era nevoie de o analiza responsabila.
"Astazi, Partidul Miscarea Populara sustine ca scolile si gradinitele din zonele care nu au fost afectate, nu trebuia inchise. Rapoartele Organizatiei Mondiale a Sanatatii spun clar ca atat copiii de scoala, cat si cei de gradinita nu sunt o categorie atat de vulnerabila in fata acestei pandemii. Trebuia facuta o analiza pe judete, nu poti sa inchizi toate scolile din tara, lasand in aer toata Romania. Trebuia facuta o analiza clara, responsabila, dar aici tine din nou de inspectorii de invatamant", a declarat candidatul PMP Maramures la Camera Deputatilor.

PARTIDUL MISCAREA POPULARA - Pozitia 4 pe buletinul de VOT

Parlamentarul pune sare pe rana larg deschisa din sistemul de invatamant romanesc, amintind de lipsa tabletelor si de incapacitatea liberalilor de a rezolva aceasta situatie, in contextul in care multi parinti nu au posibilitatea de a le cumpara copiilor tablete pentru orele online.
"Astazi nu s-au pus in practica cele spuse de Guvernul Romaniei. Trebuia in prima faza sa ajunga tabletele promise acelor categorii sociale mai afectate. Anul scolar este compromis total, din punctul meu de vedere, dar vreau sa subliniez incapacitatea de gestionare a acestei probleme.
Aceasta pandemie s-a vehiculat de la sfarsitul anului trecut, iar in martie a fost o chestie stiuta, prin carantina si alte aspecte. Noi, cand am simtit acel mic semn, in secunda doi trebuia sa facem procedurile clare de achizitie, licitatie si acum in luna septembrie, octombrie sa nu existe comunitate in care sa nu fi ajuns o astfel de tableta", este concluzia deputatului Adrian Todoran.
Catalin MAN

Comandat: Partidul Miscarea Populara Maramures
Realizat: Rivulus Activ SRL
Cod mandatar financiar: 11200012

Articolul Deputat Adrian Todoran: Scolile din zonele neafectate trebuie lasate deschise apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PRELUARE ACTUALMM: Declaratiile halucinante ale directorului spitalului din Viseu de Sus, in cazul asistentului medical decedat
Citeste
CAZUL ASISTENTULUI DECEDAT IN MARAMURES – Declaratie HALUCINANTA a directorului spitalului din Viseu de Sus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.