Depistata la volan cu o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe bancheta din spate a masinii se afla un copil de 7 ani

Duminica, 5 februarie, la ora 19.21, politistii din Baia Mare au fost sesizati prin apel 112 de un cetatean cu privire la faptul ca, pe strada Europa din municipiu, a observat un autoturism care ar conduce haotic, existand suspiciuni ca persoana care se afla la volan este sub influenta bauturilor alcoolice.
In baza sesizarii, mai multe echipaje s-au deplasat la fata locului, identificand pe bulevardul Unirii din municipiu, autoturismul sesizat in apelul 112. La volan a fost identificata o femeie de 35 de ani din Baia Mare, iar ca pasager pe locul din spate se afla un minor de 7 ani.
Femeia a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,29 mg/l alcool pur in aerul expirat. Aceasta a fost condusa la Spitalul Judetean Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei din sange.
Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

VIDEO: Tsunami in Turcia si Siria, in urma cutremurelor devastatoare
Citeste
In 10 februarie: Se deschide targul de nunti "Nunta de la A la Z"
Citeste
Articol preluat de pe emm.ro. Citeste tot articolul aici.