Depistat la scurt timp dupa ce a furat un motofierastrau la sighet

Conducea o autoutilitara si avea toate sansele sa ajunga departe, insa a fost oprit de politisti intr-un timp foarte scurt, pe o strada invecinata. A fost important faptul ca persoana vatamata si-a dat seama rapid ca ii lipseste motofierastraul si a apelat 112.

Mai exact, un barbat domiciliat pe strada Valea Hotarului din Sighetu Marmatiei a sesizat vineri dupa-amiaza politia ca i-a fost sustras un motofierastrau, iar autorul se deplaseaza cu o autoutilitara inspre strada Iapa.

Politistii au observat imediat autoutilitara, au efectuat semnalele regulamentare de oprire, iar la volan a fost identificat un tanar de 26 de ani, din municipiu. In vehiculul condus, politistii au gasit motofierastraul sustras, care a fost recuperat si restituit partii vatamate.

Totodata, politistii au constatat ca tanarul de la volan nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cu privire la comiterea infractiunii de furt, partea vatamata a decis sa se impace cu autorul, insa tanarul este cercetat pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana care nu detine pemis de conducere.

Fara permis si cu 1
Citeste
Au fortat o tanara sa urce in autoturism, apoi au plecat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.