Fara permis si cu 1

A urcat la volanul unei masini si a pornit la plimbare prin Baia Mare. A uitat ca nu detine permis de conducere si ca a consumat alcool. Este vorba despre un barbat de 43 de ani, domiciliat in judetul Satu Mare.
Politistii l-au oprit pentru verificari in timp ce conducea pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare. Intrucat emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 1.02 mg/l alcool pur in aerul expirat. Permisul de conducere nu l-a putut prezenta politistilor, intrucat nu-l detine. Din fericire acesta nu a produs niciun accident rutier.
Satmareanul este acum cercetat pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea pe drumurile publice unui vehicul cu o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange.

In ultimele 24 de ore, politistii din cadrul Serviciului Rutier Maramures au continuat actiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere si pentru constientizarea de catre conducatorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulatie.
Duminica, intre orele 13.00 – 18.00, au fost oprite pentru verificari aproape 100 de autoturisme care se deplasau pe drumurile publice de pe raza judetului.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 69 de sanctiuni contraventionale, 44 pentru depasirea limitelor legale de viteza. Valoare amenzilor aplicate a depasit suma de 42.000 de lei.
Totodata au fost retinute in vederea suspendarii dreptului de circulatie 11 permise de conducere si au fost retrase 2 certificate de inmatriculare.

adus cu elicopterul la spitalul baimarean
Citeste
Depistat la scurt timp dupa ce a furat un motofierastrau la sighet
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.