Depistat de politisti in Asuaju de Sus in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis de conducere. Actiune rutiera la Sighet

Aseara, in jurul orei 23.30, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa au oprit pentru control un autoturism condus pe DC 91, pe raza comunei Asuaju de Sus.
Politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un tanar de 33 de ani.
In urma verificarilor politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar autoturismul pe care l-a condus avea I.T.P. si R.C.A expirate.
Intrucat acesta emana halena alcoolica a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de permanenta medicala Farcasa, unde i s-au recoltat mostre biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis de conducere si conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului.

*****

Ieri, politistii Biroului Rutier din Sighetu Marmatiei, in cooperare cu Registrul Auto Roman au desfasurat o actiune, pe linie de stare tehnica, in municipiu.
In urma activitatilor desfasurate, politistii au verificat 40 de autovehicule. Pentru neregulile constatate acestia au aplicat amenzi in valoare de peste 11.000 de lei.
Ca masura complementara s-a dispus retragerea a sapte certificate de inmatriculare si a doua permise de conducere.

Articolul Depistat de politisti in Asuaju de Sus in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis de conducere. Actiune rutiera la Sighet apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Alesii judeteni au votat pentru amenajarea exterioara a unui parc tematic la Complexul Astronomic Baia Mare
Citeste
DESCINDERI: Perchezitii domiciliare privind contrabanda cu tigari si evaziunea fiscala in domeniul comertului cu produse alimentare si nealimentare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.