Cumparam si modernizam Statiunea Izvoare

Statiunea IZVOARE, una dintre emblemele turismului local, este pentru baimareni o simpla amintire. Primaria avea datoria de a salva statiunea si, totodata, de a o transforma intr-o bijuterie a Baii Mari.

In statiunea respectiva, calitatea aerului este pe locul 2 in tara, acesta fiind unul foarte curat. Este si motivul pentru care Primaria Baia Mare trebuie sa investeasca aici. Cum? Cumparand terenul, de la comuna Desesti, printr-un proiect de hotarare adoptat de Consiliul Local.

In acelasi context, Primaria Baia Mare are& nevoie si de cladiri, pretul imobilelor fiind unul derizoriu. Mai exact, jumatate din cat ne costa anual Sarbatoarea "Castanelor". Baimarenii merita& o investitie de genul acesta. Am sa va spun de ce fac o astfel de afirmatie. Cheltuielile chibzuite pentru Sarbatoarea orasului puteau face ca Baia Mare sa aiba in portofoliu intregul complex turistic de la Izvoare.

Eu si echipa mea de consilieri locali avem in vedere o investitie durabila in aceasta zona. Dorim sa o amenajam pentru diverse activitati de picnic. Tot aici, vom pune la punct si un sistem sanitar modern, deoarece consideram ca nu este normal ca in aceasta zona sa nu existe o banala toaleta.

Statiunea Izvoare trebuie sa fie a municipiului Baia Mare, iar cu bani europeni este usor sa realizam acest obiectiv important pentru turismul local.

Dragi baimareni, sunt Adrian Todoran si candidez pentru Primaria municipiului Baia Mare.

In 27 septembrie, votam responsabil. Adrian Todoran, locul 1 pe buletinul de vot.

Comandat de: Partidul Miscarea Populara, Organizatia Judeteana Maramures; Executat de: Rivulus Activ SRL; Cod mandatar financiar: 21200020

Articolul Cumparam si modernizam Statiunea Izvoare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Prognoza meteo pana in 4 octombrie. Cand se raceste vremea
Citeste
GAVRA BOGDANEL: "In 27 septembrie este important sa votam. Un drept, dar si o obligatie pentru fiecare dintre noi. Din respect pentru Baia Mare si baimareni"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.