Coronavirus, 18 ianuarie 2021: S-a ajuns la 462 decese in Maramures (inca 4)! In judet, in total, 12.298 cazuri de la inceput (86 noi)

Maramuresul a ajuns la un total de 12.298 cazuri de COVID-19 de la inceputul pandemiei. Asta dupa ce s-au inregistrat inca 86 noi cazuri in 24 de ore. Din pacate, s-a inregistrat si 4 decese, numarul ajungand la 462. La nivel judetean, incidenta de cazuri la mia de locuitori a ajuns la 2,64. La nivel national, vorbim despre 1.509 cazuri de infectare intr-o singura zi.

Referitor la cele 86 noi cazuri, acestea sunt din tot judetul. In ceea ce priveste decesele cu numerele 459-462, este vorba despre patru femei, una din categoria de varsta 70-79 de ani si trei din categoria de varsta de 80 de ani si peste, cu totii cu comorbiditati. Incidenta de cazuri la mia de locuitori a ajuns la 2,64, deci judetul se afla in scenariul galben. Statistica actualizata a DSP Maramures, aferenta situatiei epidemiologice din judet, o regasiti la finalul materialului. In acest caz, cand spunem actualizata, vorbim despre cifrele de ieri, intrucat nu s-au publicat date suplimentare. Aici ar fi de facut o precizare: in cifrele comunicate de Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei, conform protocolului national, apar doar pacientii internati la ATI la spitalul-suport COVID-19, adica Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare. In cifrele comunicate de DSP apare totalul de pacienti internati pe sectiile ATI din judet, adica pe langa cei internati in spitalul-suport, si cei aflati pe sectiile-tampon ATI de la Spitalul Judetean Baia Mare si Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei.

DirectMM.ro

La Muzeul Judetean de Mineralogie va avea loc vernisajul expozitiei temporare ,,JUBILIARA 45"
Citeste
EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Politist de la SERVICIUL POLITIEI RUTIERE MARAMURES acuzat ca si-a batut sora
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.