CONTRABANDISTII NU SCAPA DE CAINELE VIS: 500 de pachete de tigari, depistate in masina unei femei

Specialist in domeniul contrabandei cu tutun, ofiterul patruped VIS a mirosit, din nou, tutunul aflat intr-un autoturism parcat pe raza municipiului. Reusita lui s-a materializat aseara, in jurul orei 22.15.

In fapt, Vis, impreuna cu conductorul sau si politisti de ordine publica desfasurau activitati de patrulare pe raza municipiului si implicit de prevenire si combatere a infractionalitatii. Ajunsi intr-o parcare, VIS le-a ,,indicat" colegilor sai un autoturism. Politistii au continuat verificarile stabilind ca in vehiculul care fusese condus de o femeie de 45 de ani, se aflau 500 pachete cu tigari netimbrate in Romania.

tigarile au fost ridicate, iar politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda in vederea documentarii intregii activitati infractionale si identificarii tuturor persoanelor implicate.

Articolul CONTRABANDISTII NU SCAPA DE CAINELE VIS: 500 de pachete de tigari, depistate in masina unei femei apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

CERCETAT PENTRU TREI INFRACtIUNI: La adapostul noptii a incercat sa se sustraga controlului politistilor din Somcuta Mare
Citeste
Se toarna covor asfaltic pe DJ 186D, intre Sieu si Botiza
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.