CONTINUA SERIA ACCIDENTELOR IN JUDEt / ACTUALIZARE: Stalp daramat in Firiza, scuterist lovit pe strada Minerilor (FOTO)

Se pare ca ziua de 13 august este fatidica pentru participantii la trafic. In aceatsa dupa-amiaza au mai avut loc alte doua evenimente rutiere.

In Firiza, soferul unui Audi A6 a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un stalp electric, pe care l-a daramat, el scapand teafar. La fata locului intervine un echipaj Electrica pentru a remedia situatia.

Pe strada Minerilor, un scuterist a fost accidentat, lovit de un Volkswagen.

Actualizare – IPJ Maramures

Ieri, in jurul orei 18:20, politistii din Baia Mare au fost sesizati prin& 112 despre producerea unui accident rutier.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca un barbat de 56 de ani din Baia Mare, in timp ce conducea un autoturism pe strada Ferastraului din municipiu, a patruns in intersectia cu strada Minerilor, fara a & respectata semnificatia indicatorului ,,Cedeaza trecerea"& si a intrat in& coliziune cu un motoscuter, condus de o femeie de 34 de ani.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a femeii care a fost transportata& & la spital& pentru ingrijiri medicale.

Conducatorii celor doua autovehicule au fost testati cu aparatul etilotest si nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

In cauza s-a intocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii& de vatamare corporala din culpa


Articolul CONTINUA SERIA ACCIDENTELOR IN JUDEt / ACTUALIZARE: Stalp daramat in Firiza, scuterist lovit pe strada Minerilor (FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

E CAMINUL NOSTRU, NU UN RING DE BOX! Campanie de prevenire si combatere a violentei in familie
Citeste
FOTO / ACTUALIZARE: Accident pe Bd. Bucuresti. Un motociclist s-a rasturnat. O masina a ajuns intr-un gard la Barsana
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.