Consiliul Concurentei sanctioneaza doua societati de paza din Maramures. Ambele aflate sub protectia PNL. Statul de drept exista

 

Consiliul Concurentei a sanctionat doua firme din Baia Mare cu 4% din cifra de afaceri pentru ca au incalcat Legea intr-un contract de achizitie publica cu SPAU Baia Mare. Decizia Consiliului Concurentei constata incalcarea LEGII si sanctionarea a doua societati de paza din Baia Mare: Sica Guard SRL si Big Boys Security SRL.

Consideram de apreciat ca exista institutii care iti fac treaba, dar nu intelegem de ce celelalte autoritati nu se autosesizeaza. Nu este primul contract unde cele doua firme actioneaza in acest fel, incalcand legea, dar functionari sunt speriati sa anunte autoritatile din cauza politicienilor! Acum intelegem de ce anumiti actionari sau administratori aduceau ode de lauda domnului Ionel Bogdan. Totul are un pret!

Uneori o simpla cautare pe Facebook ne ofera multe raspunsuri si de asemenea, ne ajuta sa intelegem cum unii se imbogatesc peste noapte si cine face parte din acest grup infractional marca PNL!


Aici apare numele unui consilier juridic care lucreaza pentru mai multe societati conduse de acelasi om de afaceri care-si duce veacul prin Centrul Vechi al Baii Mare, care va sa zica este si administratorul Big Boys Security, firma condusa de Niculescu Tagarlas Petrina Consuela, in calitate de asociat unit in cadrul Big Boys Security, care a fost amendata azi de catre Consiliul Concurentei. Jurist harnic conform CV-ului, dar lejer conform raportului CCR. 92 % din cuvintele ofertei sunt comune intre cele doua societatii.

Un alt aspect absolut interesant il reprezinta o alta LEGATURA PE FATA intre cele doua firme.

Puteti incerca si dumneavoastra si veti vedea ca atunci cand dati click pe link, website deschide pagina de la Sica Guard. Va sa zica, normal ca nu se feresc de nimeni si nimic atunci cand ei fac legile. 

-Domnilor, daca tot faceti ilegalitati, incercati sa le faceti cu cap! Degeaba cereti contractele altor firme conform legii 544! Mai bine v-ati ocupa de-ale voastre. Dureros pentru dumneavoastra va fi cand DNA-ul va intra peste voi si in legaturile care le aveti cu IPJ Maramures prin domnul Dumitriu, dar despre acest subiect vom reveni intr-un material mai amplu.

Sanctiunea poate fi consultata de pe acest link!

 

FOTO: Prima investigatie a Consiliului Concurentei in Maramures. Doua firme de paza din Baia Mare amendate cu 240.000 lei
Citeste
Manifestarea "MaraMedica" revine dupa trei ani de pandemie
Citeste
Articol preluat de pe emm.ro. Citeste tot articolul aici.