Manifestarea "MaraMedica" revine dupa trei ani de pandemie

Camera de Comert si Industrie Maramures si Colegiul Medicilor Maramures au inceput pregatirile pentru cea de-a XVIII-a editie a manifestarii stiintifice si expozitionale "MaraMedica". Expozitia de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara MaraMedica va avea loc in perioada 16-18 martie 2023 la Salonul Artelor din cadrul Bibliotecii Judetene "Petre Dulfu" Baia Mare, in vreme ce componenta stiintifica a manifestarii se va desfasura in Sala de Conferinte a bibliotecii.

Dupa aproape 3 ani de restrictii impuse de pandemia Covid-19, organizatorii MARAMEDICA au reusit sa reprogrameze in agenda evenimentelor din acest an si manifestarea stiintifica si expozitionala adresata domeniului medical. Se alatura editiei din acest an, in calitate de parteneri, Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania – Filiala Maramures si Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare. MARAMEDICA 2023 marcheaza "majoratul" evenimentului, editia din acest an adresandu-se mai mult medicilor si unitatilor medico-sanitare.

Camera de Comert si Industrie Maramures invita expozantii sa prezinte in cadrul Salonului Artelor noile tendinte, produse si servicii dar si oferte promotionale din domeniul medicinii si tehnicii dentare. Componenta expozitionala a MaraMedica ofera oportunitatea de a intalni parteneri de afaceri, clienti actuali si potentiali, in cadrul unui eveniment creditat EMC, organizat in aceeasi perioada de Colegiul Medicilor Maramures, in Sala de Conferinte a bibliotecii.

MaraMedica este evenimentul Camerei de Comert si Industrie Maramures care se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara. Componenta stiintifica a acestui eveniment apartine Colegiului Medicilor Maramures.

Inscrieri si informatii suplimentare despre expo MARAMEDICA: Directia Servicii si Evenimente a Camerei de Comert si Industrie Maramures, email: [email protected]; telefon: (0733) 674 898, persoana de contact Oana Bran.
Inscrieri si informatii suplimentare despre MARAMEDICA (componenta stiintifica, 30 credite EMC): Colegiul Medicilor Maramures, email: [email protected]; tel./fax. 0262-218018, site: www.colmedmm.ro.

Consiliul Concurentei sanctioneaza doua societati de paza din Maramures. Ambele aflate sub protectia PNL. Statul de drept exista
Citeste
Incepe vacanta pentru elevii din judetul Maramures!
Citeste
Articol preluat de pe emm.ro. Citeste tot articolul aici.