Cititorii nostri au donat sange pentru a o salva pe larisa

Site-ul nostru a publicat ieri, preluand o postare de pe facebook, un anunt disperat conform caruia era mare nevoie de sange pentru micuta Larisa , ranita grav in accidentul produs sambata 22 decembrie 2018, pe drumul national 18B la Grosi.

Cititorii nostri, alaturi de cititori ai site-ului eMaramures.ro, s-au mobilizat exemplar si astazi dimineata si-au petrecut Ajunul Craciunului daruind viata. Baimarenii s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguina Baia Mare si au donat sange pentru Larisa Gherman.

Printre donatori s-au numarat si o parte dintre angajatii unei ambulante private care opereaza si in Maramures. Cinci dintre baieti s-au mobilizat si s-au prezentat la prima ora a diminetii pentru a dona sangele necesar Larisei.

"Cu asta ne ocupam, ajutam oamenii. Nu este nevoie de bani, poti sa faci gesturi bune si altfel si nu te costa nimic. Aseara dupa ce am terminat treaba ne-am adunat toti la birou si dupa ce am citit in media ca este nevoie de sange am decis sa donam si noi", a precizat pentru eMaramures.ro, Catalin Miclaus, coordonator zonal la Valora Med.

Se simte mai bine, medicii au renuntat la intubare si chiar ar fi vorbit cu cei care o ingrijesc. Are insa o plaga la unul dintre picioare care necesita mai multe interventii de mare finete.

Donatorii de la ambulanta privata spun ca o vor ajuta pe Larisa cu tot ce le sta in putere, inclusiv cu transport gratuit oriunde in Europa in cazul in care va avea nevoie.

CITESTE SI:

IMPACT FRONTAL: PATRU PERSOANE INCARCERATE DUPA CE DOUA MASINI S-AU CIOCNIT IN ZONA POPASULUI REGAL. UNA A DECEDAT

CITESTE SI:

CONTINUARE ACCIDENT: Fetita de 13 ani accidentata la Grosi este in coma si are nevoie urgenta de sange

Wizz Air recruteaza in ianuarie la Bucuresti, Cluj, Oradea, Baia Mare si Craiova
Citeste
Spargatorul de masini din cartierul sasar prins in flagrant de un baimarean
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.