Spargatorul de masini din cartierul sasar prins in flagrant de un baimarean

Revenim cu informatii referitoare la cazul prezentat de noi sambata 22 decembrie 2018, cand va prezentam in exclusivitate detalii despre clipele de cosmar prin care trec baimarenii care locuiesc in cartierul Sasar. Acestia si-au gasit autoturismele parcate fie sparte, fie nu le-au mai gasit pentru ca acestea fusesera furate.

Iata ca azi noapte un baimarean care locuieste pe strada George Enescu a zarit ca avariile de la autoturismul proprietate personala ce era parcat regulametar s-au pornit. Barbatul nu a stat pe ganduri si a coborat in parcare. Acolo a gasit un tanar ce in interiorul autovehiculului, la volan. L-a intrebat ce cauta in masina iar suspectul i-a raspuns senin: "Ascult muzica!"

Omul a sunat imediat la 112 si a cerut ajutor. Echipajele politiei, jandarmeriei si cele de la criminalistica au sosit la fata locului si l-au incatusat pe suspect.

"Un tanar in varsta de 26 ani a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa sustraga bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Enescu din Baia Mare. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de furt" a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Din informatiile noastre se pare ca suspectul locuieste in cartierul Hatvan si ca ar avea antecedente penale.

CITESTE STIREA PUBLICATA IN PREMIERA DE VASILEDALE.RO

BAIMARENI TERORIZATI: O MASINA FURATA SI MAI MULTE SPARTE INTR-O PARCARE DE PE INDEPENDENTEI

Cititorii nostri au donat sange pentru a o salva pe larisa
Citeste
Dj 187 intre ruscova – poienile de sub munte este impracticabil
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.