Circula pe facebook o poza cu sotia mea la un bal

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, dezminte faptul ca fotografia cu fostul ministru la un bal, care circula pe Facebook, este actuala.

"La noi, la Baia Mare, a aparut o fotografie cu sotia mea care ar fi prezenta la un bal. Daca se ajunge pana aici cu minciuna… nu stiu ce sa mai spun. E o fotografie mai veche", a spus sotul Sorinei Pintea, duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

"Asta este o lipsa de umanitate", a continuat Goga. Potrivit acestuia, Sorin Pintea nu are o stare deloc buna, iar acum este internata si i se fac mai multe analize.

Pe Facebook a circulat duminica o fotografie cu Sorina Pintea prezenta la un bal al PSD, despre care se lasa de inteles ca ar fi chiar de azi.

Sotul lui Pintea: Circula pe Facebook o poza cu sotia mea la un bal. Daca se ajunge aici cu minciuna, nu stiu ce sa mai spun.

Sotia mea in spital, nu e bine deloc. Nu inteleg de ce a fost plimbata in catuse, avand o stare de sanatate asa precara


"Sorina Pintea acum e in spital, evaluarea dureaza mai multe zile, sper sa stim curand nivelul de recadere in dermatomiozita la care a ajuns.

Nu e bine deloc, ieri a avut tensiune mica, glicemie mare, are o stare proasta, psihic incercam sa ne sustinem reciproc. Cel mai bine se autoobserva ea. Sunt 10 cazuri de dermatomiozita la un milion de locuitori, e o ingrijorare mare a noastra, mai ales ca simptomele au reaparut de acum 3 luni in numai cinci zile.

Nu am inteles de ce a fost plimbata in catuse, avand o stare de sanatate asa precara. Mi-a spus ca a fost extrem de afectata.

Ieri dimineata mi-a spus sa-i arunc imbracamintea cu care a fost dusa acolo, saa nu o mai vada niciodata. Mai mult cred ca nu este de spus despre acest incident.

Cred ca a inceput sa se politizeze si chiar excesiv aceasta situatie si nu cred caa e cazul, ca e vorba de o afectiune e foarte grava.

La noi, la Baia Mare, aparut o fotografie cu sotia mea care ar fi prezenta la un bal. Daca se ajunge pana aici cu minciuna… nu stiu ce sa mai spun. E o foto mai veche", a spus sotul Sorinei Pintea, duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Comenteaza cu Facebook

La Spitalul Judetean se sisteaza vizitele si stagiile de practica ale elevilor, nu si consultatiile si analizele medicale
Citeste
Eleva disparuta in baia mare a fost gasita omorata si ingropata la dorolT
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.