Eleva disparuta in baia mare a fost gasita omorata si ingropata la dorolT

Va prezinta in exclusivitate informatii de ultim moment in cazul tinerei de 18 ani disparute pe raza municipiului Baia Mare. Conform unor surse se pare ca tanara ar fi fost gasita decedata in Dorolt si ca ancheta este plina desfasurare. IPJ Maramures si Parchetul Maramures nu scot niciun cuvant referitor la acest caz, precizandu-ne sa asteptam un comunicat oficial, care ne va fi furnizat.

Totusi sursele noastre ne-au confirmat faptul ca ancheta se desfasoara la Dorolt si este coordonata de procurorii maramureseni. Fata a fost gasita ingropata si exista suspiciuni rezonabile ca a fost ucisa.

Principalul suspect este iubitul ei de 21 ani care a fost retinut azi noapte in vama PETEA in timp ce vroia sa plece din tara. Conform anchetatorilor fapta ar fi fost comisa in data de 5 martie 2020. Suspectul va fi dus la Spitalul de Psihiatrie pentru expertiza de specialitate.

STIREA INITIALA

Potrivit surselor ActualMM, se pare ca iubitul adolescentei ar fi fost prins si retinut de catre politisti vineri-noapte, in vama Petea, chiar in timp ce voia sa iasa din tara. Inca nu se stie exact care este legatura dintre retinerea tanarului si disparitia lui Carmen. Cert este ca tanara este in continuare disparuta.
T. Carmen-Andreea a fost data disparuta in urma cu cateva zile. Tanara, originara din Satu Mare, locuia cu chirie intr-o garsoniera din Baia Mare, aceasta fiind eleva a Colegiului Mihai Eminescu. Ultima data, tanara a fost vazuta pe strada Vlad Tepes din municipiu.

DirectMM.ro a vorbit cu mama tinerei, care a relatat ca nu are liniste pana cand isi va gasi fiica. "Fetita mea a disparut de joi, undeva de dupa amiaza catre seara. Stiu asta pentru ca am vorbit cu ea la telefon dupa ce s-a intors de la liceu. Ultima data a fost vazuta in zona strazii Vlad Tepes, acolo locuieste" – a relatat mama lui Carmen.

Circula pe facebook o poza cu sotia mea la un bal
Citeste
Tanara disparuta saptamana trecuta in Baia Mare a fost gasita moarta pe un camp din judetul Satu Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.