CERTAtI CU LEGEA: Tanar de 18 ani fara permis de conducere, depistat conducand cu 100 km/h prin localitate. La volan cu o alcoolemie de 1.30mg/l alcool pur in aerul expirat

Un adolescent de 18 ani, din Baia Mare, a fost depistat in trafic, pe strada 22 Decembrie din municipiu, in timp ce conducea autoturismul cu o viteza de 100 km/h.
Acesta a fost oprit de politisti pentru control in noaptea de sambata spre duminica, in cadrul unor activitati desfasurate cu aparatura radar din dotare pentru depistarea persoanelor care pun in pericol siguranta pe drumurile publice.
Verificarile efectuate au relevat faptul ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea acesta a fost testat cu aparatul etilotest constatandu-se ca nu se afla in stare de ebrietate.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul de catre o persoana care nu detine permis de conducere.

o

In acest week-end, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa, care desfasurau activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe raza localitatii Tamaia, au oprit pentru control un autoturism care circula haotic.
La volan a fost identificat un barbat de 58 de ani, din Buzesti. Intrucat emana halena alcoolica, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la Centrul Medical de Permanenta Farcasa, unde i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului, urmand a se lua masuri legale.

Articolul CERTAtI CU LEGEA: Tanar de 18 ani fara permis de conducere, depistat conducand cu 100 km/h prin localitate. La volan cu o alcoolemie de 1.30mg/l alcool pur in aerul expirat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

In Baia Mare: Rula cu 100 km/h desi nu avea permis
Citeste
FURTURI SI TALHARII: Arestat preventiv dupa ce a smuls poseta unei femei in lift, alti trei prinsi in flagrant in timp ce transportau fier vechi sustras
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.