FURTURI SI TALHARII: Arestat preventiv dupa ce a smuls poseta unei femei in lift, alti trei prinsi in flagrant in timp ce transportau fier vechi sustras

Banuit de comiterea unei talharii, identificat de politisti si arestat preventiv

Activitatile specifice de cercetare si investigare efectuate de politistii baimareni cu privire la o talharie comisa pe raza municipiului au dus la identificarea unui tanar banuit de comiterea faptei. In baza probatoriului administrat de politisti, acesta a fost retinut pentru 24 de ore iar Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare a dispus arestarea sa preventiva.

In fapt, vineri 19 iunie a.c., o femeie a sesizat politia prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul ca in timp ce se afla in liftul unui imobil, o persoana necunoscuta i-a sustras poseta, in care avea bani si documente, prin violenta.
Desi victima nu a putut oferi semnalmentele autorului, investigatiile politistilor baimareni au dus la scurt timp la identificarea unui tanar de 22 de ani, din Baia Mare, banuit de comiterea faptei.

Fata de cel in cauza a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore si ulterior masura arestarii preventive, fiind depus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii sale activitati infractionale.

Aseara, la ora 19:42, un barbat care a observat ca pe strada Oborului din Baia Mare o persoana incarca fier vechi intr-un autoturism, a sesizat politia.
De urgenta, la fata locului s-a deplasat patrula de ordine si siguranta publica, care a demarat activitatile specifice de verificare. Astfel, la scurt timp a fost oprit in trafic autoturismul indicat, pe bulevardul Republicii. La volan se afla un baimarean de 45 de ani, iar in calitate de pasageri alti trei baimareni. In autovehicul au fost gasite mai multe bucati de aluminiu precum si alte bunuri din fonta si fier.
In urma verificarilor efectuate politistii au stabilit ca bunurile, in valoare de aproximativ 4500 de lei, apartin unei societati comerciale situata pe strada Oborului. Acestea au fost ridicate si predate administratorului.
In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

Articolul FURTURI SI TALHARII: Arestat preventiv dupa ce a smuls poseta unei femei in lift, alti trei prinsi in flagrant in timp ce transportau fier vechi sustras apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

CERTAtI CU LEGEA: Tanar de 18 ani fara permis de conducere, depistat conducand cu 100 km/h prin localitate. La volan cu o alcoolemie de 1.30mg/l alcool pur in aerul expirat
Citeste
PE URMELE HOtILOR DE LEMN: Actiunile pentru combaterea delictelor silvice continua
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.