Cantaret sedus si abandonat de o femeie din telciu! l-ar fi lasat si fara bani si cu televizorul spart

Un barbat din Baia Sprie acuza o femeie din Telciu ca i-a furat 360 de euro si ca i-ar fi spart televizorul atunci cand incerca, culmea, sa il fure. Cei doi au avut o scurta aventura in preajma sarbatorilor de iarna.

Telenovela cu iz maramuresean a avut loc in luna decembrie a anului ce tocmai s-a incheiat. Protagonisti sunt un barbat din Baia Sprie, cantaret de meserie, si Marta H. o femeie din comuna Telciu.

Potrivit istorisirii barbatului, cei doi s-au cunoscut in data de 8 decembrie la un chef. Ulterior, cei doi au ramas prieteni, continuand sa pastreze legatura pe retelele de socializare.

In 20 decembrie, cu doar cateva zile inainte de Craciun, femeia i-ar fi propus maramureseanului sa isi petreaca sarbatorile de iarna impreuna. Dupa ce au petrecut cateva zile impreuna, in 29 decembrie, in prag de Revelion, barbatul s-ar fi trezit ca din portofel ii lipsesc 360 de euro, iar plasma pe care o avea in casa ar fi fost sparta.

Femeia s-ar fi facut nevazuta cu cei 360 de euro, dar nu inainte de a incerca sa ia cu ea si plasma. Televizorul ar fi fost avariat cand femeia ar fi incercat sa il scoata pe usa incaperii. Toate acestea s-au petrecut dis de dimineata, in timp ce maramureseanul dormea.

Potrivit maramureseanului, femeia nu s-a oprit aici, mintindu-l si ca are nevoie de bani pentru a rezolva diverse probleme de sanatate: "M-a mintit ca tatal ei trebuie sa plece sa faca un tomograf la Nasaud si ii trebuie 200 de euro. I-am trimis pe numele mamei sale, prin transfer bancar. Am sunat-o pe mama ei si i-am cerut banii, insa m-a injurat si m-a amenintat ca vine in Baia Sprie si ma bate", marturiseste pagubitul.

Se pare ca femeia a parasit deja tara, fiind in acest moment in strainatate. Pe numele sau, barbatul a depus o plangere pentru furt, care a ajuns al Politia Nasaud:

"In 15 ianuarie, un barbat din Maramures a sesizat faptul ca la sfarsitul lunii decembrie o femeie din Telciu i-ar fi sustras o suma de bani si i-ar fi distrus un televizor. In cauza sunt efectuate cercetari in cadrul unui dosar penal", a declarat pentru Bistriteanul.ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Crina Sirb.

Un baimarean si-a vandut telefonul si a primit 500 euro falsi
Citeste
Stiinta Explorari Baia Mare pierde primul meci din retur in fata liderului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.