Campanie – dan barna, candidatul aliantei usr plus la presedintie, in sighetu marmatiei si in baia mare

Dan Barna, candidatul Aliantei USR Plus la functia de presedinte al Romaniei, se va afla miercuri, 4 septembrie, printre maramureseni. In Sighetu Marmatiei si in Baia Mare, Dan Barna va sta de vorba cu oamenii, va strange semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale si isi va prezenta obiectivele ca viitor presedinte in cadrul unei conferinte de presa.

Presedintele USR va ajunge la Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei din Sighetu Marmatiei la ora 15,30.

De la ora 16,30, Dan Barna se va afla printre sigheteni, pe Pietonala din centrul orasului. Va fi o ocazie pentru cetateni de a-i adresa intrebari si de a semna pentru a-i sustine candidatura la functia de presedinte al tarii. Conform legii, Dan Barna, la fel ca orice candidat la aceasta functie, are nevoie de 200.000 de semnaturi pentru a-si inscrie candidatura.

O jumatate de ora mai tarziu, Dan Barna va porni spre Baia Mare. Pe drum, se va opri la Caminul de batrani din Baia Sprie , unde va sta de vorba cu varstnicii, ii va asculta si le va spune o vorba buna.

De la ora 18,45, in sala de conferinte M1 a Centrului de Afaceri Millennium din Baia Mare, reprezentantii mass-media sunt invitati la o conferinta de presa. Jurnalistii vor avea ocazia sa afle in mod nemijlocit care este programul candidatului Aliantei USR Plus la presedintie si sa ii adreseze intrebari.

Dupa ora 19, in Piata Libertatii, Dan Barna se va afla printre baimareni, pentru a dialoga si pentru a strange semnaturi.

Vizita presedintelui USR in Maramures se inscrie in programul caravanei care strabate tara pentru a lua pulsul electoratului si pentru a strange numarul de semnaturi necesare inscrierii candidaturii lui Dan Barna.

USR Maramures

Premiera mondiala: intaiul condamnat din istorie pentru viol prin neglijenta!
Citeste
Campanie – reprezentantii diasporei la discutii cu premierul dancila
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.