Campanie – reprezentantii diasporei la discutii cu premierul dancila

Duminica, 1 Septembrie, la Mamaia, doamna Viorica Dancila, Prim-ministru al Romaniei si Presedinte al PSD, Mihai Fifor, Vicepremier si Secretar General al PSD, impreuna cu doamna Natalia Intotero, Ministrul pentru romanii de pretutindeni si Vicepresedinte al PSD, domnul Eugen Teodorovici, Ministrul Finantelor si Presedinte executiv al PSD, domnul Marius Budai, Ministrul Muncii, Petre Daea Ministrul agriculturii, lideri ai PSD, primari, presedinti de consilii judetene, precum si autoritatile locale au fost in "Dialog cu diaspora"!

Dialogul cu reprezentantii diasporei constituie un demers extrem de util, pentru instituirea unor practici unitare in activitatea PSD, care sa vina in sprijinul cetatenilor romani din afara granitelor tarii. Acest aspect defineste o preocupare permanenta a reprezentantilor Guvernului Romaniei, respectiv a liderilor PSD.

Asa cum a declarat doamna Premier, ne dorim ca un numar cat mai mare de romani sa se intoarca in tara, Guvernul Romaniei luand toate masurile pentru ca acest lucru sa se intample, iar conationalii nostri sa se simta in siguranta si sa duca un trai mai bun in tara lor.

"Ma bucur ca am reusit, in calitate de presedinte al PSD Diaspora, sa organizez aceasta reuniune, in care am incercat sa identificam problemele cu care se confrunta romanii din afara granitelor tarii si sa analizam, impreuna cu reprezentantii organizatiilor PSD Diaspora, strategia de implementat, cu privire la masurile organizatorice de eficientizare a activitatilor din pre-campania si campania alegerilor prezidentiale" a precizat doamna Lilla Debelka.

Text si foto: PSD

Campanie – dan barna, candidatul aliantei usr plus la presedintie, in sighetu marmatiei si in baia mare
Citeste
Atac terorist la Kabul. Printre victime sunt doi romani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.