Calatorii baimareni, transportati cu usa de la autobuz deschisa

"AER CONDITIONAT" PE LINIA 8   Nepasarea unui sofer putea sa ii coste scump pe calatorii din autobuzul pe care il conducea. Daca in urma cu cateva saptamani trei tineri s-au agatat de un autobuz si s-au plimbat asa pe bulevardele principale din Baia Mare, de data aceasta protagonistul povestii este chiar un sofer de autobuz.

Este vorba despre autobuzul care circula pe linia 8, al societatii de transport in comun din Baia Mare. Soferul, probabil gandindu-se la altele, a uitat usa calatorilor deschisa dupa ce a pornit din statie si… a mers cu ea asa. Intreaga scena s-a petrecut astazi dimineata, in jurul orei 7. Soferul nu a dat nici un semn ca ar fi observat ce se intampla si, din cate se pare, pentru ca nimeni l-a atentionat, impreuna cu calatorii a circulat si "aerul conditionat" de afara.

Imaginile video cu autobuzul care circula cu viteza cu usa deschisa au fost publicate pe retelele de socializare.

"Cum sa mearga autobuzul cu usa deschisa cu oameni langa usa si cu viteza la ora 7:25. Rusine domnule sofer, data viitoare ar trebui sa fi mai atent, noroc ca de data asta nu s-a intamplat nimic …", a fost mesajul calatorului care a publicat filmarea.

ActualMM

Sursa video: Facebook/ Baia Mare – Mass Media

Soferul autobuzului a uitat usa deschisa
Citeste
Aproape 1.000 de posturi vor fi disponibile in acest inceput de an
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.