Ca urmare a denuntului unui politist de la CICARLAU, persoana condamnata pentru comiterea infractiunii de dare de mita

Tribunalul Maramures l-a condamnat pe inculpatul Remetea Gabriel Marin, persoana fara calitate speciala, pentru comiterea infractiunilor de dare de mita si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, la pedeapsa de 2 ani si 6 sase luni de inchisoare, cu suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei, pe un termen de supraveghere de 3 ani si 6 luni, precum si interzicerea unor drepturi.

Hotararea a ramas definitiva, prin neapelare.

Dosarul a fost initiat in urma unui denunt adresat Directia Generala Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Maramures, formulat de catre un agent de politie din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures - Postul de Politie Cicarlau.

In urma administrarii probelor, a rezultat faptul ca, agentul de politie, in timp ce se afla in exercitarea atributiilor de patrulare si control al traficului rutier, impreuna cu un alt coleg, l-au oprit in trafic pe inculpatul Remetea Gabriel Marin care conducea, sub influenta alcoolului, un autoturism.

Ulterior, fiind condus la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, in vederea prelevarii de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, inculpatul le-a oferit politistilor suma de 200 de euro pentru a nu lua masurile legale, respectiv pentru a nu-i intocmi dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii de conducere a vehiculului sub influenta alcoolului sau a altor substante.

In cauza, ofiterii D.G.A. - Serviciul Judetean Anticoruptie Maramures au fost delegati sa desfasoare mai multe activitati procedurale si acte de urmarire penala.

Comenteaza cu Facebook

Articolul Ca urmare a denuntului unui politist de la CICARLAU, persoana condamnata pentru comiterea infractiunii de dare de mita apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

SPAGA DE LA SPR MARAMURES: Politisti condamnati prin acorduri de recunoastere a vinovatiei pentru infractiuni de coruptie. Vor munci in folosul comunitatii
Citeste
EDITORIAL: Intr-o zi artificial creata a educatorilor, ne gandim la mizeria dintr-un sistem de invatamant care nu formeaza pe nimeni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.