Baut fiind patronul unei pensiuni din borSa acuzat ca a lovit o femeie insarcinata

Pe adresa noastra am primit un mesaj din partea unui cititor din orasul maramuresean Borsa. Acesta ne-a povestit clipele de cosmar prin care a trecut el, sotia lui si un alt cuplu de maramureseni. Totul dupa un incident minor, dar care a escaladat dupa ce patronul unei pensiuni din oraselul de la poalele Pietrosului. Redam mesajul acestuia, dar si pozitia Inspectoratului Judetean al Politiei Maramures.

"Azi noapte, in jurul orei 01.00-01.30 eram in trecere prin orasul Borsa, Maramures impreuna cu prietena mea. Aceasta era la volanul autoturismului. Alaturi de noi era inca un prieten cu logodnica lui insarcinata.

Cand am trecut pe langa localul Fantanele, un bulgare de zapada a venit aparent de nicaieri in parbrizul autoturismului pe care l-a fisurat. Am oprit sa vedem ce s-a intamplat si cine a aruncat cu zapada, pentru a putea rezolva problema civilizat. A iesit doamna patroana a localului, care a inteles ce s-a intamplat si ne-a spus sa revenim maine pentru a ne plati parbrizul de la masina.

Doar ca intre timp a iesit patronul localului, sotul doamnei. Era revoltat si pus pe scandal. Fara sa stie ce s-a intamplat, fara sa stie despre ce a fost vorba a sarit la bataie la prietenul meu. Logodnica lui insarcinata a intervenit, intre ei, moment in care domnul a lovit-o la nivelul fetei.

Dupa tot incidentul am mers la Urgenta Spitalului cu femeia deoarece era traumatizata si speriata. A venit si un echipaj al POLITIEI la fata locului, dar a plecat exact cum a venit! Unde este dreptatea in acest oras? Traim in Vestul Salbatic? Am ajuns sa stam sa vedem cum ne lovesc sotiile, iubitele, prietenele? Am ajuns sa nu mai putem face nimic?" este mesajul primit pe adresa [email protected] de la Iulian.

Ce spune Politia?

Ne-am interesat pentru a afla si pozitia politistilor maramureseni in acest caz. "Politistii au fost sesizati cu privire la un incident produs la Borsa. Acestia au intervenit pentru aplanarea starii conflictuale si au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de distrugere si loviri sau alte violente" a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Slujba la o biserica din Bruxelles pentru buna desfasurare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE
Citeste
Unui borsean i-a murit porcul dar nu intereseaza pe nimeni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.