Unui borsean i-a murit porcul dar nu intereseaza pe nimeni

Primim de la cititorii nostri! Un borsean, proprietarul unei mici ferme de animale din localitate, ne-a scris despre clipele de cosmar prin care trece dupa ce porcul din gospodarie i-a murit subit. Si nu doar el, ci toti vecinii acestuia de pe strada Ulita Eroilor din Borsa.

"Porcul a murit dupa ce i-am spus medicului veterinar ca este ceva in neregula. Acesta mi-a dat trei injectii sa i le fac acasa. I le-am facut dar a murit. Am sunat imediat sa anunt si sa vina cineva sa faca autopsie sa vada ce s-a intamplat. Avem pesta porcina in judet si trebuie sa stim motivul pentru care a murit.

Pana la aceasta nimeni nu a venit desi am sunat peste tot. Nimanui nu ii pasa. Am foarte multe animale in curte: porci, pasari, vaci, magari, magarite, peste o suta de gaini. Trebuie sa stiu ce s-a intamplat" ne-a transmis disperat omul.

ACTUALIZARE

Dupa ce am publicat stirea in gospodaria borseanului si-au facut aparitia cei avizati pentru a preleva probe. Au facut-o si au plecat rapid, lasand animalul eviscerat in curtea omului. I-au spus doar sa il ingroape el unde doreste. Incredibil cata nepasare si indolenta din partea unora care reprezinta pana la urma STATUL ROMAN. Doamne fereste sa se confirme ca a fost vorba de gripa porcina! Suntem curiosi cine ar plati si cum pentru modul de actiune de astazi al celor abilitati! Nu de alta, dar imaginile video pe care le avem sunt tulburatoare si nu ne permitem sa le facem publice. Deocamdata!

vom reveni

Baut fiind patronul unei pensiuni din borSa acuzat ca a lovit o femeie insarcinata
Citeste
Hramul de iarna la Manastirea Moisei, cea mai veche din Eparhie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.