Batrana din baia mare, inselata si talharita de o femeie care i-a promis pomelnice

In data de 7 iunie, in jurul orei 17:00, Politia Municipiului Baia Mare a fost sesizata de o femeie de 73 de ani cu privire la faptul ca a fost victima infractiunilor de inselaciune si furt. Femeia le-a declarat politistilor ca, in timp ce se deplasa pe strada Dragos Voda din municipiu, a fost abordata de o femeie necunoscuta, cu care a discutat diferite aspecte legate de biserica.

Apoi, femeia necunoscuta i-a propus septuagenarei sa isi dea jos bijuteriile de aur pe care le avea asupra sa, pentru a face pomelnic unei persoane bolnave.

Necunoscuta a pus bijuteriile intr-un servetel, pe care i l-a dat apoi femeii. Dupa ce persoana necunoscuta a plecat, batrana si-a dat seama ca cerceii, lantisorul si un inel pe care i le-a dat nu se mai aflau in servetel, iar din poseta ii lipseau 150 lei.

In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si furt si continua cercetarile in vederea identificarii autoarei si a recuperarii prejudiciului.

Totodata, politistii atrag atentia cetatenilor sa nu accepte "provocari" de acest gen! Cei care le lanseaza se bazeaza pe naivitatea potentialelor victime si au intentii infractionale evidente.

Masini avariate in baia mare de un sofer care conducea beat si fara permis, mopedist bau ranit dupa ce s-a rasturnat in coruia
Citeste
Trei tineri, arestati preventiv pentru ca au provocat scandal si au atacat mai multe persoane in fata unui local din baia mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.